SNAŽAN ANTIBIOTIK IZ PRIRODE Napravite "Majstorski tonik" i očistite telo od  infekcija i parazita
Foto: Youtube/Printscreen

Ovaj prirodni eliksir je mnogima pomogao da se izleče od mnogih bakterijskih, parazitskih i gljivičnih oboljenja. Takođe potiče izvrsnu cirkulaciju, a uz to i čisti krv.

Smatra se da čak 90 odsto ljudi ima parazite u organizmu, ima ih preko 300 vrsta, a posebno su zastupljeni metilji jetre i parazit ascaris. Kako da prepoznate da li ste i vi među onima koji imaju ove štetne podstanare

Zaraženost parazitima, osim u laboratoriji, možemo prepoznati i po spoljašnjem izgledu -gojaznosti ili mršavosti, bubuljicama, miteserima, seboreji, pegama, papilomima, ćelavosti, lomljivim noktima, kao i prema nepravilnom radu organizma koji se ogleda kroz alergije, slabost, apatiju, depresije, bolove u trbuhu, nadutost, gasove, hronični umor, anemiju, nervozu, razdražljivost, hiperaktivnost, nesanicu, glavobolju, bolove u zglobovima i mišićima, dijabetes, obolenje prostate, kamen u žuči i bubrezima, poremećaj menstruacije, miome, upale jajnika, ciste, neplodnost i pojavu kancera.

Tajna je u veoma snažnoj kombinaciji vrhunskih prirodnih, svežih sastojaka.

Čuveni Majstorski tonik – recept

Poželjno je nositi rukavice tokom pripreme, pogotovo tokom rukovanja s ljutim paprikama jer je teško odstraniti peckanje s ruku! Miris jeste jak, pa vam možda potakne sinuse na jači rad.

Ovo će vam trebati od sastojaka:

  • oko 7 dl jabukovog sirćeta
  • ¼ šalice sitno seckanog belog luka
  • 2 sitno seckane ljute paprike
  • ¼ šalice naribanog đumbira
  •  2 kašike ribanog rena
  •  2 kašike kurkume u prahu

A ovako se sprema recept:

Pomešajte u činiji sve sastojke osim sirćeta. Prebacite ih u veliku staklenu teglu od litre. Ulijte u tu teglu jabukovo sirće do vrha flaše (2/3 tegle nek budu suvi sastojci, a do vrha nalijte sirće) Poklopite i protresite. Ostavite teglu na suvom i hladnom mestu na 2 sedmice. Svaki dan protresite, možete i više puta.

Nakon 14 dana, dobro protisnite i procedite kroz cedeljku preko koje stavite gazu za ceđenje sira. Dobro stisnite gazu da izađe sav sok. Ostatak suve smese možete koristiti kod kuvanja. Dobijena tečnost je vaš. Nema potrebe tonik držati u hladnjaku. Trajnost mu je vrlo duga.

Kako koristiti ovaj eliksir:

Staviti tonik u usta, grgljati kratko, progutati. Nemojte ga razrediti sa vodom jer učinak neće biti tako snažan.

Za jačanje imuniteta i protiv prehlade uzimati 1 kašiku svaki dan.

Ovaj napitak sadrži mnoge zdravstvene prednosti u ovoj savršenoj kombinaciji.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading