ŽENE OVAKO IZGLEDAJU MRŠAVIJE Naš modni dizajner otkriva koji stil će dominirati ove sezone, mnogima je već omiljeni
Printscreen

Modni trendovi važe za jednu od varljivih kategorija. I dok je jedne sezone popularna čipka i saten, sledeće dominiraju lateks i veštačka koža. Takođe, nije nimalo strano da se trendovi i od pre par decenija vraćaju na velika vrata. Šta nas u 2023. godini očekuje na ulicama, gostujući na Prvoj, otkrio je naš poznati modni dizajner Bata Spasojević.

Prema njegovim rečima, svi vodeći dizajneri su već ubacili džins kao prioritet. Jedna statistika kaže da se 64 odsto više ove sezone pojavio džins, nego što se inače pojavljuje. Kako kaže Bata, ima ljudi koje se oblače u džins – od glave do pete, ali on ne savetuje. A koje stvari od džinsa se očekuju ove sezone:

’’Pantalone sa džepovima i puno detalja, zatim dugačke (maksi) suknje sa belim majicama. Pojavilo se dosta i cvetnih motiva, ali kada je džins u pitanju ja ne bih posavetovao da bude od glave do pete“, objasnio je dizajner.

Takođe, istakao da je najbolji recept što se tiče oblačenja, da se osoba dobro oseća u odeći. Široke pantalone koje se šire od bokova su apsolutni trend, takođe zadržao se i duboki struk.

’’Žene u širokim pantalonama izgledaju mršavije, takođe su u njima i ženstvene“, otkrio je Bata i dodao da se na velika vrata vraća retro trend iz 2000-ih godina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading