Odbojne su: Ova tri tipa žena muškarci zaobilaze u širokom luku
Foto: Shutterstock

Oduvek je bilo zahtevno naći odgovarajućeg partnera, onog sa kojim ćete provesti ceo život, a posebno je izazovno u današnjem vremenu. Iako većina žena misli da samo njima to teže polazi za rukom, ni muškarcima ovakve stvari ne padaju lako.

Psiholozi imaju svoja objašnjanje za to, pa kažu da postoje vrste ponašanja koje muškarci ne mogu da podnesu kada su i pitanju žene, ali, sa druge strane, postoje i oni kojih se pojedinih žena plaše.

Kako su naveli, u skladu sa tim, postoji nekoliko tipova žena do kojih muškarci zaziru:

1. Previše tajanstvene žene

Muškarci se boje žena koje deluju previše misteriozno. Ukoliko se desi da se ona ne javi po nekoliko dana, bez ikakvog objašnjenja, a onda se pojavi kao da ništa nije bilo, ni muškarac sa najviše samopouzdanja to neće moći da procesuira.

Čak i ukoliko su ludo zaljubljeni, ovakvi potezi će ih definitivno uplašiti.

2. Žene s previsokim zahtevima i očekivanjima

Postoje žene koje nikada nije moguće u potpunosti zadovoljiti ni usrećiti. Svu moguću odgovornost pokušaće da prebaci na partnera i zahtevati od njega objašnjenja za svoje loše postupke.

Nastojanje da neko uvek bude srećan, da uvek pratite nečija pravila je zahtevan i nemoguć posao. Zbog toga će muškarci od ovakvog tipa žena pobeći glavom bez obzira.

3. Emocionalno nestabilne žene

Ovakav tip žena je obično toksičan, one crpe pozitivnu energiju i uživaju u skandalima i spletkama. U jednom trenutku mogu da se rasplaču, a posle nekoliko minuta će se praviti kao da se ništa nije dogodilo.

Veoma je teško imati stabilan i dugoročan odnos sa ovakvim osobama, pa je jasno što ih muškarci izbegavaju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading