VREME JE ZA PROMENU Tri frizure koje će ove zime biti u trendu
Foto: gettyimages

S približavanjem zime sve se više počinje pričati o trendovima koji će obeležiti to godišnje doba - pa tako i o frizurama. 

Naravno, bob i dalje nastavlja sa ima svoju poziciju na svim listama, pa tako i na ovoj. U svakom slučaju, 3 frizure kojima stručnjaci za kosu predviđaju veliku popularnost u nadolazećem razdoblju pogledajte u nastavku.

Popularne će biti frizure oko kojih se ne treba previše truditi da bi izgledale lepo, a bez obzira volite li nositi kratku, poludugu ili dugu kosu možete pronaći nešto za sebe.

Foto: gettyimages

 

Soft šag

Ovo je suptilnija verzija frizure ili kontrolisanog nereda. Kosa je blago slojevita i pada na ramena u slojevima različite dužine, ali jedna dužina dominira. Kosa izgleda blago razbarušena, kao da je uređena isključivo rukama.

Shoft šag frizura je izuzetno laskava, laka za održavanje i odgovara skoro svima. Savršeno za tanku kosu. 

Foto: profimedija

 


Francuski bob

Za razliku od izgleda, ovo nije baš zahtevna frizura i može se napraviti od fine, nežne kose, a gušća i kruta kosa takođe nije kontraindikacija. 

Efekat? Ženstvena i originalna frizura koja će vam poneti godine, optički uvećava oči i naglašava jagodice. Ovo je jedna od najlaskavijih frizura. I pravi hit zime 2022.

Foto: Shutterstock

 

Boho talasi

Slobodni, prirodni, inspirisani talasi savršen su predlog za predstojeću zimu. Takva kosa će izgledati lepo dok izvire ispod kape ili šešira. Boho talasi su savršeni za duge i blago talasaste kose. 

Takođe je vredno napomenuti da zahvaljujući takvoj frizuri kosa vizuelno dobija veliki volumen. Naravno, ne morate imati tako dugačke pramenove kao model na fotografiji. Da biste napravili boho talase, sve što vam treba je kosa do ramena. 
 

Komentari (0)

Loading