RASPOJASANA KAUBOJKA Mnoge žene vole pozu u kojoj su one gore, ali verujemo da muškarci podjednako uživaju u ovoj pozi
Foto: Shutterstock

Ako imate problema s postizanjem orgazma, onda je ova poza idealna jer omogućava da kontrolišete brzinu i dubinu, tako da se sve odvija po vašoj želji. Klasična kaubojka sama po sebi i nije neka nova poza, ali isprobavanje različitih varijacija može pomoći da otkrijete upravo onaj položaj koji vam donosi najviše zadovoljstva. Istraživanja pokazuju da svaka žena ima različite preferencije za ono što joj se sviđa u krevetu, pa među ovih pet varijacija pronađite ono šta vama najviše prija…

Klitoralna stena

Većini žena je potrebna stimulacija klitorisa kako bi postigle orgazam. Kada se udobno smesti na njega i muškarac penetrira, žena lagano naginje svoje telo napred, a ruke pruža iza njegove glave. Koristeći bokove, pomera se napred-nazad i u stranu sve dok ne pronađe ugao koji omogućava klitorisu trljanje o partnerov donji deo trbuha ili stidne kosti. Partner je tada praktično zarobljen ispod partnerke sve dok ne dostignu orgazam.

Foto: Shutterstock

 

Ples u krilu

Dok partner udobno sedi prekrštenih nogu, žena se spušta na njegov penis u sedećem položaju tako da je okrenuta prema njemu. Potom ona obmotava noge oko njegovog torza kako bi održali ravnotežu, držeći se jedno za drugo. Tako zagrljeni treba da se lagano njišu napred-nazad, gledajući se u oči. Ovo je veoma intimna poza u kojoj su bliskost i telesni kontakt maksimalni.

Sjajan trening

Ako ste raspoloženi za naporne i dinamične akcije, poza sedećeg čučnja je idealna za vas. Ona se spušta na partnerov penis u položaju čučnja, tako da može da koristi mišiće donjeg dela tela za jači pritisak. Moguće je da žena neće moći dugo da izdrži u ovom položaju, ali će zato moći njegov pe*is da uvuče duboko u sebe za maksimalno zadovoljstvo, a on će lako stimulisati njen klitoris ili grudi. Možete biti okrenuti licem ka licu ili leđima, probajte i jedno i drugo.

Foto: Shutterstock

 

Pogled koji se ne zaboravlja

U položaju obrnute kaubojke umesto da se okrene ka muškarcu, žena mu okreće leđa. Prednost za njega je to što će imati vrlo se*si pogled na partnerkine bokove i guzu, dok će se ona pobrinuti za celokupni ritam. Obrnuta kaubojka takođe je idealna za sve erogene zone kod žene jer partner može lako da dosegne klitoris ili da se poigra bradavicama. A ako savijete leđa, penis će jače trljati G-tačku.

Foto: Shutterstock

 

 

Totalna kontrola

Uglavnom, za vreme obrnute kaubojke partner drži svoje noge skupljene, dok ga žena opkoračuje. Međutim, kad žena usko skupi noge, doći će do intenzivnijeg trenja u vagini a budući da će u tom položaju imati manje kontrole nad tempom i pritiskom, muškarac usmerava akciju dokle god žena ne odluči da ponovo bude glavna.

Komentari (0)

Loading