POKRENUO SAM NOVI BIZNIS Filip Đukić otkrio čime će se baviti, nećete verovati!

On se sada za Alo! osvrnuo na dane kad aje bio rijaliti učesnik, priznao da mu trenutni posao voditelja prija, ali i otkrio da je zarađeni novac uložio u zasad krušaka, biznis kojem planira da se u zrelim godinama posveti.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Postao sam odnedavno agronom, uložio sam novac u poljoprivredu - otkrio je Filip za Alo! i ispričao kako je došao na tu ideju.

- Moj brat je pre nekoliko godina uzeo kruške, a sada sam i ja odlučio da mu se pridružim. To je nešto što ću raditi na duže staze. Time ću se baviti u starosti jer ne mogu da tetoviram sa 60 godina - rekao je bivši učesnik rijalitija koji, kako kaže, ponosno nosi tu titulu.

Foto: Aleksandar Nalbanjan

 

 

- Sebe vidim i kao tatu-majstora, učesnika rijalitija i kao voditelja. Ponosno mogu reći da sam bio učesnik takvog TV formata, iako sada mnogi ljudi govore o tome sa gađenjem - rekao je Đukić i otkrio da li bi opet ušao u „belu kuću“.

- Trenutno nemam potrebu da ulazim u rijaliti, ali ne stidim se toga šta sam bio takmičar. Super sam se snašao kao voditelj, zadovoljan sam. Trebalo mi je vremena da se uhodam ali je sada sve OK - poručio je Filip, te otkrio svoj emotivni status.

- Nemam devojku, još uvek je rano da pričam o tome, ali postoji neko ko mi se sviđa - rekao je Đukić za Alo!.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
nikola

28.07.2021 14:46

Ne sto novi biznis pa sta je sa kreveljenjem u kamere i opijanjem pa ceo zivot se blamiras sto sad da stanes nemoj