FILIP OTKRIO DA LI ĆE NASTAVITI SA RASKRINKAVANJEM ENE ČOLIĆ Mateja mu javno zapretio, a evo šta planira da uradi 00:20 Vip 0
UČESNICA ELITE OPŠTILA SA POZNATIM VODITELJEM? Cimer joj sve vreme pretio ovom informacijom, a sada je sve javno, nećete verovati o kome je reč! 09:55 Vip 0
VODITELJ PRIZNAO DA JE BIO INTIMAN SA ENOM ČOLIĆ Skandalozna afera trese Belu kuću, ovaj pevač bio pored njih 17:40 Vip 0
RASKRINKANA AFERA FILIPA ĐUKIĆA I ENE ČOLIĆ! Gastoz raskrinkao njene tajne iz spoljnog sveta, ona doživela nervni slom 00:20 Vip 0
PRED KAMERAMA IMALI ODNOSE BEZ POKRIVAČA! Nacija zgrožena: "Njemu i Gastozu je to normalno!" (VIDEO) 08:40 Vip 0
FILIP UŽIVO U PROGRAMU RASKRINKAO ANITU! Stanojlovićeva prebledela nakon njegovih tvrdnji: "Hteo sam da se družimo, ali njoj odgovara kombinacija" 23:45 Vip 0
ANITI ZBOG ĐUKIĆA PRETE SOCIJALNIM RADOM! Ispričala da prolazi kroz torturu, pa priznala: "U kombinaciji smo, ali mislim da ima drugu!" 22:30 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA ĐUKIĆA Otkrio da li je u vezi sa Anitom nakon što se pojavio snimak, niko nije očekivao ovakav zaplet 19:31 Vip 0
OTKRIVAMO DETALJE VEZE ANITE I FILIPA Pobednica Elite i voditelj se ne odvajaju, a ovako je počela njihova ljubav! 13:45 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ U VEZI SA POZNATIM VODITELJEM! Javno saopštili vest, pršte strastveni poljupci (FOTO) 10:45 Vip 0
NAŠA RIJALITI UČESNICA ZAVELA OŽENJENOG SPORTISTU! Bila intimna sa Filipom Đukićem, a danas je udata za biznismena i živi kao kraljica! (FOTO) 19:45 Vip 0
“PORODILA SAM SE, DETE JE TVOJE” Filip Đukić saopštio srećne vesti, bivši zadrugar van sebe! 00:20 Vip 0
ISPLIVALA GOLA FOTKA FILIPA ĐUKIĆA Bivši rijaliti učesnik šokirao pratioce na mrežama (FOTO +18) 17:40 Vip 0
MOMENTALNO SE OGLASIO VODITELJ PINKA! Otkrio detalje drame koja se dogodila na graničnom prelazu: Policajac nas je... 18:35 Vip 0
MIONA IMALA INTIMNI ODNOS SA VODITELJEM PINKA? Ša saznao za aferu, pa momentalno regovao, na mrežama nastao haos 22:45 Vip 0
"ŠA ME BLOKIRAO, KAKAV DOKTOR" Voditelj Pinka i bivši momak Mione Jovanović priznao sve u uživo prenosu: Rekao sam mu da se ne sekira! 14:15 Vip 0
VODITELJ PINKA SE LJUBIO SA MIONOM JOVANOVIĆ! Priznao sve javno, a onda izustio ovo: Ša će me blokirati, ali ga gotivim, lud je! 17:08 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 18. JUN Rakovi, čuvajte se osobe u znaku Ovna, Devica ima probleme sa novcem, Vaga vešta u komunikaciji 19:21