DOK TARI PLAĆA KAZNE I OBASIPA JE PARAMA! Nenad Aleksić kupuje luksuzni automobil i bahati se, a evo kako živi njegov otac!
Printscreen

Nenad Aleksić platio je ljubavnici Tari Simov kaznu od 50.000 evra dok se njegovo otac Zoran Aleksić Kiza vozi gradskim prevozom.

Nedavno je odjeknula vest da je reper "utajio" čak 300.000 evra da ih ne bi podelio sa suprugom Ivanom, iako je taj novac stečen u braku. Kako bi to opovrgao, Ša se hvalio da on pomaže roditelje i brata i da im je svima obezbedio lagodan život.

DOK TARI PLAĆA KAZNE I OBASIPA JE PARAMA! Nenad Aleksić kupuje luksuzni automobil i bahati se, a evo kako živi njegov otac!

Printscreen

 

Nedavno je i sebi kupio auto od nekoliko desetina hiljada evra, kojim češće upravlja Tara, i to bez vozačke dozvole. Za to vreme, dok oni uživaju u luksuzu, reperov otac Zoran vozi se gradskim prevozom.

Kiza je uslikan dok je sedeo na prednjem sedištu autobusa. On je bio u farmerkama i beloj majici, na nogama je imao crne čarape i bele sportske patike. Torbica mu je bila preko ramena, a telefon konstantno u rukama. Na pozadini njegovog telefona stoji slika njegovih unuka, Nenadovih bratanaca, o kojima je on često pričao u rijalitiju.

TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ?! Osman Karić objavio šokirao javnost, jedva čeka da postane deda! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zlata

04.08.2021 08:05

Zato i ne može da ima decu,da ne bi bila kao i on.Otac i majka jedva preživljavaju ,muče se pod stare dane a sin Ša, troši pare sa narkomankom Tarom.Fuj...fuj...žalosno