SKANDAL KAKAV RIJALITI NE PAMTI, JAVILA SE ŽENA KOJA TVRDI DA IMA DETE SA GAVRILOVIĆEM! Milijana ga momentalno napala, Ivan zanemeo od šoka!
Printscreen

U vilu "Parovi" se uključila žena koja tvrdi da sa Ivanom Gavrilovićem ima vanbračno dete zbog čega je denser ostao u šoku.

Gavrilovićeva ljubavnica, Milijana Bogdanović poludela je kada je čula, te ga je snažno ščepala za vilicu kako bi čula šta govori žena koja se uključila.

- Ja sam Ksenija, sa pevačem Ivanom Gavrilovićem imam ćerku Andrijanu za koju on negira da je njegova. Ovim putem želim da dokažem da je ona njegova i da stanem na put svim njegovim lažima. Toliko od mene za ovo uključenje, nadam se da se uskoro vidimo da rešimo sve ovo - rekla je oan nakon čega je Gavrilović rekao da je u pitanju budalaština.

Printscreen

 

 

- Sve ste sami videli. Da li neko misli da bi ja bio sa njom u krevetu?. Ona je retardirana, ružna je, rekao je Ivan, da bi mu ostali takmičari i sama Milijana rekli “J*bao si Mariju Milošević, ona ti nije bila ružna - pitala je ljubavnica.

Gavrilović je sa Milijanom prevario suprugu Marinu s kojom ima dva sina, a pre izvesnog vremena je u Parovima otkrio detalje veze s Marijom Milošević i rekao kakav je odnos s ćerkom Slobodana Miloševića.

Printscreen

 

 

- Glupo mi je da pričam o tome. Baš bezveze. Bilo je okej. Mi smo više vodili ljubav pričajući, provodeći večeri tako što smo izlazili, a ne seks. On je bio na desetom mestu, ta ljubav je bila. Bili smo zatvoreni po tri dana u vili, budemo sami, zezamo se, vodimo ljubav, bijemo se, šibamo, sparingujemo kao, zezali se - objanio je Ivan Gavrilović, u vili Parova.

Sve o aktuelnim dešavanjima iz vile Parova, čitajte OVDE.

 

Komentari (0)

Loading