Ivan Gavrilović
Foto: Privatna arhiva/Foto: ATA Images

Ivan Gavrilović planira da se probije na inostrano tržište!

- Sa saradnikom iz Jermenije radim na novom muzičkom projektu. Reč je o desetak pesama. Neke će biti na engleskom, neke na srpskom - otkriva denser za Informer.

Da li će neke od svojih najvećih hitova iz devedesetih, poput "200 na sat", "Hoću s tobom da đuskam" i "Lopata", prepevati na engleski, nije želeo da otkrije.

Podsetimo, denser je proteklog vikenda došao na Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji kako bi najavio film o sebi. Pevač za Informer otkriva da će i sam igrati u filmu, dok će njega iz mlađih dana glumiti Pavle Mensur.

- Na festival me je pozvao izvršni producent festivala i reditelj Marko Jovičić. Imamo u planu da realizujemo zajednički projekat i nadam se da će se to ostvariti. To što radimo je film o mom životu! Mnogima će biti interesantno da vide šta se sve dešavalo devedesetih, kako smo mi pevači preživljavali sankcije, kako smo stvarali pesme, kako smo živeli u krugu kriminalaca i žestokih momaka sa beogradskog asfalta... Potom i kako smo preživeli bombardovanje, pa sve do toga kako smo politički skinuti sa scene kao da smo najveće đubre. Međutim, publika koja nas voli posle mnogo godina vratila je našu muziku - priča Gavrilović i otkriva koga sve priželjkuje da vidi u glumačkoj postavi:

- Voleo bih da me u filmu iz mlađih dana glumi Pavle Mensur. Ima mnogo dobrih mladih glumaca, među njima je i Saša Đurašević, divan mladi čovek rodom iz Ivanjice. Oni dobro glume, ali moraće da nauče i da đuskaju kao što sam ja u spotu za pesmu "200 na sat". U filmu ću se pojaviti i ja, igraću sebe iz ovog perioda.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading