Ana i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ana Ćurčić i Ivan Marinković danas imaju zakazano suočavanje na sudu. Naime, njih dvoje su tokom celog leta žestoko ratovali zbog čega je Ćurčićeva odlučila da pokrene tužbu i sa Marinkovićem se obračuna na ovaj način. 

Ona se danas prva pojavila ispred suda u Katanićevoj, što je mnoge iznenadilo, jer prethodnog puta nije bila na saslušanju, već se pojavio samo Marinković. Ana je bila u pratnji ženske osobe, a mnogi su primetili da jako lepo izgleda i da je došla dobro raspoložena. 

Nakon Ane vrlo brzo stigao je i Ivan, koji je ispozirao ispred naših kamera i s osmehom na licu ušao da se suoči sa bivšom cimerkom iz rijalitija "Zadruga". 

Podsetimo, prošlog septembra Ana je tužila Ivana Marinkovića, a osim nje, tužbu protiv njega podnela je i Zorica Marković.

- Zamisli, pročitaš navode tužbe Ane K*rčić za mene... Kaže ovako:"Rekao mi je:"Marš u p*čku materinu, kockarko i narkomanko"", i kaže to potvrđuje priloženi snimak?! Hahaha, klošarko raspala, pa ti u tom snimku to sve meni kažeš prva! Glupačo, je l' stvarno misliš da će neki sudija da me kazni za iste reči? - poručio je Marinković i dodao:

- Da te naučim, za neadekvatne tužbe obično sud naloži da podnosilac tužbe plati tuženom, veruj mi, imam iskustva. Još jedna u nizu grešaka gospođe K*rčić! Posetite Jutjub i snimak:"Skandalozno, Ana K*rčić krenula na Ivana tokom reklama" - napisao je Ivan tada na Instagramu.

Osim Ivana, Ana Ćurčić podnela je tužbu i protiv Milene Kačavende.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading