Ivan Gavrilović
Foto: Privatna arhiva/Foto: ATA Images

Pevač Ivan Gavrilović na muzičkoj sceni je već decenijama, a kroz godine rada pored prednosti itekako je osetio i mračne stvari javnog posla.

Naime, Gavrilović je otkrio da je prilikom jednog nastupa u Nemačkoj, zajedno sa kolegama, prisustvovao nemiloj situaciji, te ispričao šta se tačno dogodilo te noći.

- Vera Matović, Era Ojdanić, Željko Šašić i ja imali smo ekstremnu situaciju u Hamburgu. Došli su neki Beograđani koji su bili "na belom" i prvo su skočili na Eru: "Je li, šta je sa frizurom, je l’ si ti normalan, kakav ti jer to mini val na kosi?". Pretili su da ga prebiju, a Vera Matović se tresla od straha - rekao je Ivan, a potom je do detalja opisao užasnu scenu.

- Željko i ja smo ušli u razgovor da probamo da smirimo situaciju, kad će oni nama: "Je l’ ćete i vi da dobijete po tamburi?" Izvadio je i pištolj. Sećam se jednog hodnika i da smo se Željko i ja sakrili u ormar. On to neće da prizna, a samo me je držao za ruku i govorio mi: "Samo da izađemo živi i zdravi". Kažem mu da izlazimo sigurno - prisetio se pevač, pa otkrio da se priča ipak završila sa srećnim krajem.

- Na kraju hodnika je bio neki prozorčić i ja ga izbacim napolje kroz prozor da iskoči i onda on mene vadi, a Vera i Era su ostali tamo. Na sreću naišla je policija i razrešila sve. Prekinula se zabava, ali nema veze - otkrio je Gavrilović.

Podsetimo, Gavrilović je imao sličnih neprijatnosti i sa Džejem Ramadanovskim u dijaspori.

- Sa Džejem je takođe bilo nezgodnih situacija. Bilo je tad onih četničkih klubova i sećam se da je jedan gost pitao Džekija kakav je on Srbin, a Džej mu odgovori: "Pa ja sam dimljeni Srbin" i tako ga iskulira - kroz osmeh je rekao pevač.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading