PRVI PUT PROGOVORIO O SINU Miodrag Radonjić otkriva: Očinstvo me je promenilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Glumac Miodrag Radonjić proslavio se ulogom Baće u filmu „Južni vetar“, ali je, kako priznaje, najveći uspeh doživeo kada je osnovao porodicu.

U razgovoru za Alo! Radonjić je ispričao koliko ga je očinstvo promenilo i koliko ga je sin Sava naučio da bude strpljiv.

TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

 

 

- Iskren da budem, uloga Baće je jako bitna za moju karijeru. Drago mi je što mi se kao mladom glumcu desila uloga po kojoj me ljudi prepoznaju i koja me je obeležila - rekao je Miodrag, pa se osvrnuo na činjenicu da uglavnom tumači negativce.

- Teško je razbiti stereotip. Reditelji me uglavnom vide kroz uloge negativaca, ali nadam se da ću se u budućnosti ostvariti i kroz druge uloge - poručio je Radonjić sa kojim smo razgovarali povodom promocije drugog dela filma "Južni vetar" u restoranu "Kolo" u TC Galerija.

Foto: Printscreen/Youtube

 

 

- U prijateljstvu sam iskren. Kada nekoga primim u svoj život, posvećen sam, ali imam drugačiji karakter od Baće zato što ja ne bih podržavao svog prijatelja u lošim stvarima.

Međutim, iako niže uspehe na poslovnom planu, najveći je ostvario na privatnom pre godinu dana, kada je dobio sina Savu.

- Očinstvo me je dosta promenilo. Dete čoveka dodatno nadahne i ispuni ljubavlju. Nije lako opisati emociju koju roditelj ima prema detetu, nekako sve je lepše nego što je bilo ranije - rekao je on, i dodao:

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Potrebno je malo više strpljenja, ali fenomenalno je što mnogo stvari učiš kroz rad s jednim malim čovekom.

BONUS VIDEO:

ALBANSKA MISICA SE OGLASILA Srpska predstavnica je htela da pokaže dvoglavog orla , pa je posle plakala!

Komentari (0)

Loading