EVO KAKO SE PONAŠA KAD SE KAMERE UGASE Komšije Miodraga Radonjića otkrile sve detalje iz života glumca, evo šta radi svakodnevno!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Miodrag Radonjić jedan je u plejadi mlađe generacije glumaca koji se istakao.

Čini se da mu je uloga Baće iz “Južnog vetra” obeležila dosadašnju karijeru, a i komšije ga često tako oslove.

– Ne ljuti se on kada mu doviknem: Gde si Baćko? Javi se uvek uljudno i stalno je sa nekim blagim osmehom na licu pa mi deluje da dobar čovek, onako na prvi pogled, kaže stariji gospodin kojeg smo sreli na klupici ispred zgrade u kojoj živi Miodrag – rekao je komšija za "Blic", pa nastavio:

–Viđam ga često sa suprugom i sinom. Još dok je bio beba njihov naslednik, on ga je stalno nosio u onom čudu što se stavi oko vrata pa dete visi (prim.aut kengur ili nosiljka). Vidi se da je posvećen iako često juri sa snimanja na snimanje.

U obližnjoj prodavnici Radonjića takođe zovu Baća.

– Vi ne shvatate koliko je taj čovek popularan iako ga nema toliko u medijima. Zašto ne radite više intervjua sa njima? – pita se prodavačica.

Jedna komšinica glumca otkrila je kako Radonjića viđa i na obližnjoj pijaci sa spiskom u ruci namirnica koje treba da kupi, a komšija iz zgrade u kojoj živi Miodrag kažu da bi trebalo da se okuša i kao pevač.

– Što da ne, pa evo i Ivan Bosiljčić i Rade Šerbedžija imaju svoje večeri. Ne znam da li se spremao za ulogu ili šta, ali letos sam ga čula kako peva u stanu. Bilo je lepo vreme pa su prozori otvoreni. Znate kako je muzikalan. Ja sam uživala, a i svi oni koji su ga čulim- rekao je sagovornik za "Blic". 

OVAJ PEVAČ JE JAŠARU SREDIO PRVU TEZGU! Ahmedovski iskreno o početku karijere, pa priznao kako je dobio prvi posao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading