ALBANSKA MISICA SE OGLASILA Srpska predstavnica je htela da pokaže dvoglavog orla , pa je posle plakala!
Foto: Printscreen/instagram

Naime, nakon što je fotografija isplivala u javnost, a nakon što je istu objavila upravo Frontina, javnost se obrušila na Valentinu.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ona je u svom oglašavanju poručila da se izvinjava, da je reagovala nepromišljeno i u euforiji, te da su joj devojke sa kojima je pozirala "namestile kako da stavi ruke".

Frontina Gaši, međutim, tvrdi da Valentinu niko od njih nije naterao da to uradi.

- Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile - rekla je Frontina.

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina kaže:

- Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Inače, Valentina se nakon svega ponovo oglasila, objavivši fotografije na kojima sa predstavnicama Albanije i tzv. Kosova pokazuje i tri prsta, i dvoglavog orla.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Sve u svemu hteli smo pokazati da smo podržavali jedni druge, a nismo ulazili u dalju dubiozu. Slike sa svim znakovima postoje, kajem se, ali nisam razmišljala u tom smeru - napisala je Valentina na Instagram storiju.

BONUS VIDEO:

KAKO ŽIVI S TIM? Jovana Nikolić otkrila tajnu o svom zdravstvenom stanju!

Komentari (3)

Loading
Perica

27.10.2021 23:08

Toliko lepote a pameti ni zrna. Lepota prolazi a glupost ostaje. Pamet u glavu momci kad birate žene za brak, ovakve lepotice mogu da posluže za zabavu i više ništa!

Metalac

28.10.2021 04:07

Šta ste se obrušili na devojku!!! Pa stekla je prijateljice a kad imate prijatelje drugačije gledate na stvari. Ja imam prijatelja iz Hrvatske i ladno možemo da se uslikamo sa srpskom i hrvatskom zastavom. Naročito na heavy metal koncertima i festivalima to je nebitno. Ove Albanke su ispale jako fer. Ne volim Albance preterano ali svoje prijatelje svakako. I bio sam u ratovims 90ih ali sam časno izašao iz njih. I nikad ne pokazujem tri prsta. Pokazujem se na delu. Taj simbol preuzet je od Draškovića i meni ništa ne znači. Važno je ono što jesam.