RAZVEZALI JEZIK Komšije Miodraga Radonjića otkrile sve o životu glumca, evo kako se ponaša kada se kamere ugase
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Miodrag Radonjić jedan je u plejadi mlađe generacije glumaca koji se istakao, zbog čega smo odlučili da posetimo njegov komšiluk. Čini se da mu je uloga Baće iz “Južnog vetra” obeležila dosadašnju karijeru, a i susedi ga često tako oslove.

- Ne ljuti se on kada mu doviknem: Gde si Baćko? Javi se uvek uljudno i stalno je sa nekim blagim osmehom na licu pa mi deluje da dobar čovek, onako na prvi pogled- rekao je stariji gospodin.

- Viđam ga često sa suprugom i sinom. Još dok je bio beba njihov naslednik, on ga je stalno nosio u onom čudu što se stavi oko vrata pa dete visi (prim.aut kengur ili nosiljka). Vidi se da je posvećen iako često juri sa snimanja na snimanje- kaže ovaj gospodin.U obližnoj prodavnici Radonjića takođe zovu Baća.

- Vi ne shvatate koliko je taj čovek popularan iako ga nema toliko u medijima. Zašto ne radite više intervjua sa njima?  Deca ga saleću na ulici svako malo. Nema dana da ga nisam videla, a da neko nije tražio da se fotografišu zajedno. Ima tu pored osnovna škola, kada prođe pored i ako je slučajno tada odmor, pa to je vrištanje devojčica. Pristojan je i svim izađe u susret, ali nije jednostavno kada ste poznati. Ima nepristojnih ljudi pa vam zagledaju u korpu šta ste kupili, pa vas zapitkuju i pričaju kao da imate vremena o tome da pričate, ali on to dobro podnosi- rekla je za Blic prodavačica.

Dve tinejdžerke takođe su progovorile o popularnom komšiji.

- Najviše volimo njega i Bikovića. Možda je Miloš lepši i simpatičniji, ali Baća je kralj. Gledamo i Milana Marića ali je on nekako mnogo ozbiljan, kao neki čovek dok je Radonjić više opušten. Kulijana, tako mi kažemo u školi. Viđamo ga se ženom i detetom, ne ponaša se on kao zvezda nego potpuno normalno. Pije kafu tu u kraju, jednom smo ga videli sa glumicom Ninom Janković i mislim da je tu bila njena porodica, kažu njih dve ozareno.

Čujemo ga kako peva

Komšije iz zgrade u kojoj živi Miodrag kažu da bi trebalo da se okuša i kao pevač.

- Što da ne, pa evo i Ivan Bosiljčić i Rade Šerbedžija imaju svoje večeri. Ne znam da li se spremao za ulogu ili šta, ali letos sam ga čula kako peva u stanu. Bilo je lepo vreme pa su prozori otvoreni. Znate kako je muzikalan. Ja sam uživala, a i svi oni koji su ga čuli.

KOMUNISTI TRAŽE ZABRANU NJEGOVOG KONCERTA! Poslali su zahtev policiji, zahtevaju da Baja Mali Knindža ne održi spektakl na Tašmajdanu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading