SLAVLJE U DOMU MIODRAGA RADONJIĆA! Supruga Milica ga dočekala sa balonima, ne mogu da sakriju radost i sreću
Foto: Alo/Printscreen

Glumac Miodrag Radonjić proslavio je svoj 34. rođendan, a njegova izabranica Milica tom prilikom pripremila mu je iznenađenje zajedno sa njihovim sinom.

Naime, Milica ga je sa mališanom dočekala u krevetu punom balona i tako mu čestitala rođendan, a ovaj dirljiv trenutak podelila je na društvenoj mreži Instagram.

- Živeo - napisala je kratko Milica i dodala emotikon srca.

Radonjić se sve češće pojavljuje sa svojom izabranicom u javnosti. Nedavno su došli da podrže Miloša Bikovića na premijeri filma "Izazov", a zajedno su došli i na premijeru filma "Indigo kristal".

-Pomažem koliko mogu i imam veliku podršku porodice. Moja supruga razume moj posao i određene faze koji posao nosi sa sobom. Ja kad ne radim provodim vreme kući sa njima. Kad imam puno posla, ona mi olakšava sve. Sava je sada veliki, liči na mene. Voleo bih da kad završim obaveze oko pozorišta, da odem negde na odmor sa porodicom, najverovatnije u Crnu Goru - rekao je Miodrag jednom prilikom.

"POZNAVAO SAM NASTRADALOG ČUVARA, NASTAVNIKE I RODITELJE" Oglasio se Karamela, njegov sin je išao u školu u kojoj se desio masakr

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading