Ćerka je naše poznate glumice, a sada je prvi put progovorila o obnaženim scenama i koliko joj je to pomoglo u karijeri
Foto: Printscreen/instagram

Mlada glumica Teodora Bjelica otkrila je detalje iz privatnog života.

Najviše scena imate sa Milanom Vasićem, ali i Cecom Bojković i Sekom Sablić. Šta ste pokupili od njih dve i da li si dobijali savete?

- Ne volim da kradem zanat, volim da učim. Ako od nekog teba nešto da kradem, ako neće da mi pomogne, onda bolje da ga ne pitam. Ali srećom sve moje kolege na ovom projektu su zaista divne, kolegijalne, pomažu mi i stalno nešto novo naučim.

Mama Gordana vam je glumica. Da li vas kritikuje?

- I ona igra sa mnom u ovoj seriji. Kritikuje me. Ali ja sama sebi toliki kritičar, da za nju više ništa ne ostaje. Pomaže mi oko svakog projekta. Prođemo sve. Mnogo mi znači njena podrška i učenje.

Zbog obnaženih scena u raznim projektima privukli ste pažnju javnosti. Da li vam je to odmoglo?

- Imala sam scenu u ”After paritiju” i ”Južnom vetru” i definitivno mi je pomoglo. Ali isto tako smatram, da ako neko ne vredi, džabe mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: “Sve što ja sine nisam uradila, uradi ti”. Ne obaziram se na to previše. Nije mi šokanto. Moje telo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledaoca. Ne bih pridavala toliku važnost tome.

Da li su vam se kolege udvarale?

- Nisu. Ne znam zašto je to tako. (smeh).

Šta vam je bitno kod muškarca?

- Da je šarmantan. Ne daj bože da vidite moj izbor parnera. Nijedan nije bio lep. (smeh). Šarm je mnogo važan. Svog budućeg sina ću, bože zdravlja, učiti da devojku možeš da osvojiš samo ako si uporan. Pažnja, pažnja, pažnja.

Komentari (0)

Loading