Ema tomson
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Devedesetih, slavna glumica Ema Tomson i njen suprug, takođe glumac, Kenet Brana bili su jedan od hit parova Holivuda.

Njihova veza bila je predmet žudnje miliona, a svaki njihov javni nastup izazivao je oduševljenje i divljenje. Njihovu ljubav mnogi su smatrali istinskom, pa nije iznenađujuće što je vest o njihovom razvodu stigla kao grom iz vedra neba.

 

 

Iako su prvobitno o razlozima razlaza ćutali, kasnije su otkrili da su im pretrpani rasporedi bili izgovor, dok se brzo pročulo da je u pozadini bila njegova afera, i to s koleginicom Helenom Bonam Karter.

Svi fanovi kultnog božićnog filma "U stvari ljubav" sigurno se sećaju scene u kojoj Karen otkriva da njen dugogodišnji suprug ima vanbračnu vezu.

Dok pronalazi kutiju s nakitom za koji je mislila da je za nju, suze joj prekriju lice jer se suočava s bolnom istinom da joj voljeni muškarac više nije veran.

Glumica Ema Tompson, koja je tumačila taj emotivno snažan lik, otkriva nakon 15 godina od filma zašto je tako autentično dočarala tužnu situaciju.

Naime, neposredno pre snimanja filma, Tompson je prošla kroz slično iskustvo u privatnom životu.

Ema tomson

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nju i supruga Keneta Branu dugo su smatrali zlatnim parom britanske scene, sve dok njegova afera s glumicom Helenom Bonam Karter nije sve uništila. Zbog toga je 1995. godine Ema podnela zahtev za razvod, okončavajući šestogodišnji brak, nakon čega je dugo bila slomljenog srca i u depresiji.

- Toliko sam već uvežbala plakanje u spavaćoj sobi, a zatim izlaženje u javnost s vedrinom na licu. Pokupila sam komadiće svog srca i pospremila ih u fioku – objašnjava Ema, koja se i našalila na svoj račun i istakla da postoje određene sličnosti između nje i Helene.

"Scena u kojoj moj lik stoji pored kreveta plačući dobro je poznata većini žena. To je nešto kroz šta nas je mnogo prošlo. Nakon razvoda sa Kenetom osećala sam se užasno. Bila sam povređena, i zato znam kako je pronaći ogrlicu koja zapravo nije namenjena vama", rekla je u svom poslednjem velikom razgovoru za britanske medije 58-godišnjakinja koja se kasnije udala za producenta Grega Vajsa, s kojim je dobila ćerku, a kasnije i usvojila dečaka iz Ruande.

Ema tomson

Foto: Youtube/Printscreen

 

Često je isticala da joj je upravo on vratio veru u ljubav i spasao od tuge.

Tompson je istala kako se svaka žena koja sumnja da joj je partner neveran može poistovetiti s filmskim iskustvom koje je prikazala.

Takođe, dotakla se i teme koja je obeležila filmski svet protekle godine i rekla kako seksualnih uznemiravanja u ovoj industriji ima mnogo i da ponekad zaista zna da bude teško onima koji su slabog karaktera.

Iako je proslavila 64. rođendan, Britanka i danas očarava sjajnim izgledom, pa je otkrila i neke svoje male mejkap trikove. "Ne zamaram se starenjem, ponosna sam na svoje godine. Stavljam malo korektora na podočnjake, ali sve u svemu volim svoje godine. Imam 64 i prihvatam to", zaključila je glumica.

Kurir

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading