Sloboda Mićalović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Sloboda Mićalović rođena je u Leskovcu. Glumica je u gradu na jugu Srbije živela sa roditeljima i sestrama Mirjanom i Draganom. 

- One su sve kao lutke, nisu za džabe ove dve glumice. Nismo imali probleme s njima nikada, samo što su nekako oduvek imale taj visoki stav, osim njihovog tate, on je bio fin čovek i vrlo komunikativan. Istina, voleo je da popije, ali to na nas komšije nije uticalo. Javljao se svima i nekako bio, onako, glasan, pozorište i glumu je nosio svuda sa sobom - rekla je komšinica pa nastavila:

- Nakon što je Dragan preminuo, one su otišle, prodale stan i nikad se ovde nisu vratile. Sloboda je uvek furala ovaj fazon koji sada ima, negovana ali neupadljiva, dok je Dragana do srednje škole bila u fazonu kao svetske zvezde tada. Nosila je stalno široko, dukserice dva broja veće, široke one farmerke što je nosio onaj crnac reper... Fifti Sent, e taj, sećam se toga jer je i moj unuk bio opterećen tim nekim čudnim stilom.

Dragana, Sloboda i Mirjana

Foto: Printscreen/instagram

 

Komšija je ipak imao drugačije mišljenje o glumici. 

- Ja sam čuo da se ona stidi svog rodnog mesta. A video sam i da je pričala kako nema gde da dođe kad dođe ovde, pa spava po hotelima. To što spava po hotelima, nismo joj mi krivi, a ako se zaista stidi svog rodnog mesta, pa i mi se stidimo nekih njenih uloga i nikom ništa - naveo je on, pa dodao: 

- Njen otac je bio skroz dobar čovek, one su oduvek tripovale neki visoki stav i bile kao nešto sve na nivou. Sloboda je stvarno gledala da pobegne odavde što pre i kad joj je otac umro, brzinom svetlosti su spakovale majku i odvele za Beograd. Šta njoj smeta i što se stidi svog mesta nije mi jasno ni dan-danas, pa i veće face od nje su iz ovog grada pa se ne stide odakle su - rekao je Slobodina komšija za "Kurir". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ubedljivo

02.04.2024 01:15

najveca ljancesterka ! Beograd je ne prihvata, Leskovac je odbacio ! Jadnica ...