U OVOME JE TRIK! Ove tri namirnice su bile ključne da Kaća Grujić smrša 10 kilograma, otkrila tajnu dobrog izgleda!
Foto: Nenad Vujanović

Pevačica Katarina Grujić otkrila je da se tokom učešća u rijalitiju "Farma" 2013. ugojila 10 kilograma, a da je višak uspela da skine kada je izbacila tri namirnice iz svakodnevne ishrane.

- Nisam bila u mogućnosti da se zdravo hranim, a i zbog kamera koje su nas snimale 24 sata dnevno nisam se prijatno osećala. Imala sam problem sa hormonima, pa sam iz rijalitija izašla sa deset kilograma više - započinje priču Kaća za "Hit informer".

Ona ni danas ne može da veruje da je ikad kuburila sa kilažom jer je uvek važila za najmršaviju osobu u svom okruženju.

- U srednjoj školi su me vršnjaci zezali da sam anoreksična. Uvek sam bila najviša u razredu, a najmršavija. Zato mi je bilo teško kada sam izašla iz rijalitija, jer to višenisam bila ja... Još su počele da pljušte uvrede na društvenim mrežama, pa je to ozbiljno uticalo na moju psihu. Zato sam uzela stvar u svoje ruke i počela zdravo da se hranim - rekla je ona.

U OVOME JE TRIK! Ove tri namirnice su bile ključne da Kaća Grujić smrša 10 kilograma, otkrila tajnu dobrog izgleda!

Foto: Nenad Vujanović

 

Pevačica je izbacila sve namirnice koje goje i dovela liniju do savršenstva.

- Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja, ne bih ni u ludilu po ceo dan jela samo zelenu salatu, jer to loše utiče na zdravlje. Izbacila sam brašno, šećer i so jer zadržava vodu i smršala sam na potpuno zdrav način - Pevačica se u međuvremenu ponovo ugojila jer je imala zdravstvenih problema.

- Kada sam završila u bolnici jer mi jedan bubreg nije bio u funkciji, opet sam se ugojila jer je počela da mi se skuplja voda... Odmah po izlasku iz bolnice vratila sam se zdravoj, proteinskoj ishrani, po kojoj jedem samo meso i salatu, i vratila sam staru kilažu. Ubacila sam i treninge minimum tri puta nedeljno, ali i masaže radi otklanjanja celulita. Nisam pobornik lasera i odlaženja pod nož, već rešavam probleme samo prirodnim putem - Kaća je već šest meseci na zdravom režimu i kaže da ne pamti kada je jela hranu koja goji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
миле

17.05.2021 08:03

Pa neko je slagao da dobro izgleda!! tajna dobrog izgleda ne postoji kao ni njen dobar izgled!! to su samo novinarska slihtanja koja ona redovno kesira!!