Katarina Grujić
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo!

Pevačica Katarina Grujić pevala je sinoć u ogromnoj diskoteci u Ohridu, pred oko 6000 ljudi.

Nakon novogodišnje noći koju je provela sa svojim bendom, takođe radno, u Paraćinu, pevačica se uputila u Makedoniju gde je, zajedno sa Acom Lukasom, napravila žurku za pamćenje.

Klub je bio premali da primi sve one koji su dosli da uživaju u hitovima ova dva vrsna pevača, a oni su bez prestanka pevali do jutra kako svoje, tako i pesme svojih kolega.

Posebno emotivan trenutak je bio kada je publika uglas otpevala Kaći pesmu "Beograđanko mala", što joj je nateralo suze na oči, jer je poznato da je to njena omiljena pesma i da je peva na svim svojim nastupima.

Iako je i u novogodišnjoj noći i u prvoj repriznoj bila razdvojena od supruga Marka Gobeljića koji je u Atini, i od ćerkice Katje koja je ostala s bakom i dekom u Beogradu, Kaća im je putem video poziva s bine prenosila delić atmosfere.

- Danas sam se vratila u Beograd i mogu vam reći da, iako sam jako umorna, presrećna sam! Nastupi su bili neopisivi! Pevati pred oko 6000 ljudi, i ne samo pevati, već slušati njih kako horski i uglas pevaju sve vaše pesme, neverovatan je osećaj. Naravno, uvek vam nešto fali, pa su i meni u novogodišnjoj i repriznoj noći falili najmiliji, ali je tu bila moja kuma koja se potrudila da nadomesti njihov izostanak. Takođe, moram da pohvalim svu publiku, i u Paraćinu i u Makedoniji, koja se veselila do jutra. Nakupila sam se njihove dobre energije za naredni period i hvala im na tome - rekla je Kaća za Alo!.

Ona i njen suprug, sa ćerkicom Katjom, videće se tek u februaru, kada će poznati fudbaler imati pauzu u fudbalu. Tada će porodično otputovati u toplije krajeve.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading