Katarina Grujić
Foto: Alo/Printscreen

Katarina Grujić, pre samo par godina "ubola" je vanvremenski hit "Paranoičan", a kako se šuška ona je za refren ove pesme, izdvojila pozamašnu svotu novca.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je izdvojila čak 7.000 evra za deo pesme, koji je kako otkriva izvor falio.

Katarina Grujić

Printscreen

 

Pevačica se dugo premišljala da li da posluša okolinu, a kada se ipak odlučila na taj poduhvat, dobila je pun pogodak, koji se kasnije isplatio, jer je pesma postala vanvremenski hit.

- Tačno je. Ne bih sad govorila o ciframa, ali da istina je da sam taj deo u pesmi platila kao celu pesmu, ali ne kajem se ni sekundu. Ta pesma je zajedno sa pesmom "Lutka" moja lična karta, i nešto po čemu me svi prepoznaju. Ovo samo govori da za dobre stvari treba izdvojiti i dobru cifru - rekla je Katarina za Kurir.

Katarina je nedavno objavila i novu pesmu, a kako smo imali prilike i da vidimo ona u poslednje vreme je svoju muzičku karijeru stavila na drugo mesto, jer uživa u ulozi majke.

Podsetimo, Katarina je u braku sa Marko Gobeljićem sa kojim ima ćerku Katju, a kako je jednom prilikom otkrila posebno joj fali suprug, koji je često odustan zbog svoje fudbalske karijere:

- Patim za suprugom, razvdvojeni smo... Teži je malo period, on je tamo, mi smo ovde i to je jedini problem koji imam... Na video-pozivu smo često - priznala je Katarina.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading