Kaća i Gobelja
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić ne kriju da bi želeli da njihoc dom postane brojniji za još dece. Devojčici Katji, koja je od samog rođenja centar njihovog sveta, rado bi da podare i brata i sestru. 

Otvorivši vrata svog porodičnog doma za jedne medije, pevačica i fudbaler ispričali su i kako rešavaju nesuglasice, ali i kako dele kućne poslove. 

- Nikada ne legnemo u krevet ljuti. Dok ne rešimo nesporazume, ne odlazimo na spavanje. Volimo se više nego prvog dana i ubeđeni smo da će naša ljubav s godinama samo rasti, a u brak kao instituciju verujemo oboje - naglasila je Katarina, koja se za Marka udala nakon godinu i po dana zabavljanja. 

Kruna njihove ljubavi svakako je ćerka Katja. 

- Nastojaćemo da Katji podarimo i brata i sestru. Maštamo o velikoj porodici s bar troje dece i voleli bismo da starosna razlika među njima bude minimalna kako bi mogli da se druže.

Pevačica i fudbaler su, podsetimo, već neko vreme razdvojeni, jer Marko zbog poslovnih obaveza u fudbalskom klubu Kafisija živi u Atini. Ipak, kada su zajedno, sve kućne poslove rade skupa.

- Ne delimo poslove na ženske i muške. Marko se ne libi ni da usisa stan ni da spremi večeru, ali uglavnom to obavljam ja. On mi mnogo pomaže oko Katje, pa kada mu je ostavim i na nekoliko dana, ukoliko zbog posla moram da otputujem, ne brinem da li je gladna, okupana... Tu su, naravno i naši roditelji da priteknu kada zatreba, ali najveći deo poslova obavljamo sami - kaže Kaća, sa čim se slaže i njen suprug.

Gobeljić je za kraj otkrio i kakva je domaćića Katarina. 

- Odlična! Nemam ni jednu jedinu zamerku. Znala je da kuva i pre nego što je mene upoznala, a otkad je postala majka, još se više usavršila. Zbog brzog načina života često poručujemo hranu, ali ja ipak najviše volim kada mi ona nešto spremi - rekao je on za "Informer". 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading