Katarina Grujić
Foto: Alo/Printscreen

Katarina Grujić odlučila je da uloži novac u privatnu investiciju i pokrene novi biznis.

Katarina Grujić

Printscreen

 

Pevačica planira da otvori vinariju u Trsteniku, odakle je njena majka. Kako kaže, Kaća dug vremenski period ima želju da pravi i izvozi svoje vino, ali sve do sada nije imala uslove za to.

- Moja mama je iz Trstenika, a svi znamo da je taj kraj najpoznatiji po vinogradarstvu. Zemljište je bogato krečnjakom kao i samo podneblje, strujanje vetrova posebno pospešuje rod, a ima i više sunčanih dana. Ipak, vlažnost i sama struktura zemljišta najbitniji su za dobro vino, a ako nema dobroga grožđa, nema ni dobrog vina - objasnila je ona, pa otkrila da je od majke nasledila kuću i imanje koje će pretvoriti u vinograd.

- Mnogo bih volela da se time bavim u budućnosti. Za početak neće biti ogromnih plantaža i megalomanske proizvodnje, ali ako Bog da, jednog dana, zašto da ne. Okupiću najbolje tehnologe, enologe, somelijere iz cele zemlje, a u tome će mi pomoći i cela moja porodica - rekla je Grujićeva i dodala da mora da razmišlja o budućnosti i pametno ulaže novac.

Katarina Grujić

Printscreen

 

- Kada sam operisala glasne žice i izgubila glas na devet meseci, imala sam strah da više nikada neću progovoriti, a kamoli pevati. Srećom, vratio se, ali sam tada shvatila da preko noći možete ostati bez glavnog oruđa za rad. Markova karijera profesionalnog fudbalera, takođe, ima rok trajanja, a budući da želimo bar troje dece i lep život, moramo imati rezervnu varijantu. Mislim da je vinarija nešto u čemu ćemo se porodično pronaći, a u uspeh nemam nikakvu sumnju - priča pevačica.

- Crveno vino ću nazvati po mom tati "Crni Gruja", a za roze još nisam smislila ime. Imaću velike plantaže voća, kuću sa imanjem, bazenom i ako Bog da, troje dece koje će tu trčkarati - istakla je Kaća za "Informer".

Katarina Grujić

Printscreen

 

Inače, Katarina i njena rođena sestra Bojana su u rodnom gradu svog oca, Kolašinu, pokrenule porodični biznis prošle godine. Izgradile su prvo jednu planinsku kuću koju izdaju, a onda su odlučile da biznis prošire i izgrade ceo kompleks.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading