Višnja Petrović
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Iako mnoge poznate ličnosti nastoje da čuvaju svoju privatnost, pogotovo kada su u pitanju skandali i aferi, postoje neke koje su otvoreno priznale da su bile u ulozi ljubavnica.

Dok neke tvrde da nisu znale da je muškarac s kojim su bile u vezi već bio oženjen, te da su bile prevarene, druge su otvoreno priznale da su bile svesne situacije i da su ulazile u vezu s nekim ko je već bio u braku.

NEKE SA PONOSOM PRIZNALE DA SU LJUBAVNICE! Ove pevačice sa estrade su bile sa oženjenim muškarcima

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Pevačica Višnja Petrović priznanje da je bila u vezi sa oženjenim čovekom, iznenadila je mnoge.

- Bila sam u vezi sa oženjenim muškarcem. Znala sam da ima ženu, nisam ja budala. Ja ne pravim probleme, bila je to burna veza. Znala sam da je zauzet, ali to me više ne zanima. Htela sam zabavu, ali zabava se pretvorila u ljubav. Svi morališu, ja volim sve da probam, sem droge, jer sam poročna - iskreno je priznala Višnja.

Pevačica Zlata Petrović takođe je priznala da je bila ljubavnica oženjenom muškarcu, a njihova veza trajala je čak pet godina! Zlata nije rekla o kome je reč, ali je istakla da je uvek sa muškarcima bila iz ličnog zadovoljstva, nikada iz koristi:

- Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Već neko vreme pored sebe imam jednog muškarca. Skrasila sam se! Imala sam burne veze i raskide, pa sam naučila da više ništa ne planiram. Sad sebi kažem: “Neka traje koliko traje” i ne nerviram se ni oko čega! - rekla je nedavno Zlata.

Pevačica Katarina Grujić danas uživa u srećnom, porodičnom životu, međutim, kako jednom prilikom ispričala, i ona je bila u vezi sa oženjenim muškarcem.

- Imala sam situaciju da sam bila sa jednim momkom u vezi i nisam znala da je oženjen, iako su to znali njegova najbolja drugarica i svi. On mi je govorio kako ima papire za razvod - rekla je Katarina tokom gostovanja u jednoj emisiji, a na pitanje da li je reč o poznatom fudbaleru koji se kroz medije provlačio zbog brojnih afera, Katarina nije želela da odgovori.

Alka Vuica

Foto: Printscreen/instagram

 

Poznatu hrvatsku pevačicu Alku Vuicu dovodili su u vezu sa zauzetim političarom i oženjenim fudbalerom, nakon čega je Alka iznenadila neočekivanim priznanjem.

 - Nažalost sam bila i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Miliš da iz njega možeš izaći netaknut, a ne možeš. Niko normalan ne može pristati da bude drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvek imaju tu svoju tužnu priču - rekla je jednom prilikom za hrvatske medije.

Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading