Mina Vrbaški
Foto: Alo/Printscreen

Mina Vrbaški svojevremno je javno govorila o svom životu, te priznala da je nimalo nije mazio.

Vrbaški je tada priznala da se bavila prostitucijom, te dodala da taj period života pamti kao najteži.

Otac Mine Vrbaški

Printscreen

 

- Na neki način se kajem, na neki ne, jer sam obezbedila sebi i porodici ono što su tražili. Ne želim da kažem koliko sam zaradila od prve prostitucije u koju sam zagazila sa 16 godina. To je bio najgori dan, tj kad sam bila u tome, ti dani su najgori. Moji su tek saznali sada. Moja majka nije znala. Sumnjala je i pitala me par puta, ali ja nisam priznavala da na taj način zarađujem novac - ispričala je Mina tada, pa dodala:

- Uvek sam joj govorila da to nikad ne bih uradila zbog sebe i zbog njih. Verovala sam da nikada neće saznati, ali nisam imala hrabrosti da joj kažem. Govorila sam joj da sam pozajmljivala novac, a kad me pitala za dugove, govorila sam joj da sam od srca njoj sav taj novac dala i skretala sa teme videvši da mi ona ne veruje. Izborila sam se tim, išla sam kod psihijatra. Moja dva prijatelja su znala da se time bavim, ali nisam ni sa njima pričala o tome - dodala je ona tada.

"Krenula sam drugim putem"

Mina je tada priznala da je ružan period iza nje, te da je nastavila da se bavi svojim životom na potpuno drugi način.

SA 16 GODINA SAM POČELA DA SE BAVIM PROSTITUCIJOM Mina Vrbaški otkrila bolne detalje iz života: Majka me je pitala odakle mi novac

Kristijana Ćaćić

 

- Da, daleka prošlost. Krenula sam drugim putem. Uskoro krećem i na jedan kurs, koji treba da završim, i onda zauvek idem iz ove zemlje. Ovo su za mene poslednji koraci na estradi i u medijima kod nas. Smatram da više ne pripadam ovde.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading