"KAD MU KVRCNE U GLAVI, U STANJU JE DA URADI SVAŠTA" Viki Mitrović otkrila kako se ubica ponašao u društvu, pa priznala nove detalje!
Foto: Printscreen/Printscreen

Viki je istakla da joj je Nikola, bivši rijaliti učesnik i Urošev dobar drug, pričao kako se Uroš ponašao kada mu naiđe "žuta minuta"

Nakon što je otkriveno da se masovni ubica Uroš B. družio sa bivšim zadrugarom Nikolom Đorđevićem, oglasila se i Viki Mitrović, koja je takođe poznavala ubicu.

Naime, Viki je izjavila da je znala da je Uroš spreman da uradi tako nešto.

Viki je za "Telegraf" otkrila da se sa Nikolom ne čuje više, ali da joj je on pričao šta je tačno Uroš bio spreman da uradi, budući da su nerazdvojni.

- Pričao mi je Nikola da je Uroša vodio kada je išao po splavovima i kada je čuvao neke likove. Znala sam da je ovako smiren, ali isto tako kada mu "kvrcne" u glavi, da je u stanju da uradi svašta - započela je Viki za Telegraf.rs.

Ona je otkrila i kako se Uroš ponašao budući da joj je Nikola pričao detalje.

- On uvek ćuti i smiren je, ali kada krene na nekoga onda bude problem, nikada nisam bila svedok, ali mi je pričao Nikola, sa kojim nisam više u kontaktu - bila je iskrena Mitrovićeva za "Telegraf.rs".

Podsetimo, Uroš B. uhapšen je kod Kragujevca.

Prema našim informacijama, on je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim seo u mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu.

Navodno, on je kasnije menjao automobil.

Inače, osumnjičeni nije osuđivan, međutim, kako saznajemo, prijavljivan je za nasilje i važio za problematičnog muškarca. Navodno, napadač je sin vojnog lica.

"GARDEROBER TI SMRDI" Marko Stefanović žestoko opleo po Ani Ćurčić i njenoj higijeni, ona mu ovako odgovorila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading