Stanija Dobrojević
Foto: Alo/Printscreen

Bivša zadrugarka Viki Mitrović gostovala je u emisiji "Pitam za druga" gde je govorila o aktuelnim temama iz "Elite". Ona se je sve iznenadila kada je priznala da je imala aferu sa Stanijinim dečkom, a kako navodi, to je bilo u vremenskom periodu kada se pominje da je već bila u vezi sa Asminom Durdžićem. 

- On se preziva Novaković. Nisam znala da je u vezi sa Stanijom i to veče je slavio rođendan u klubu i mi smo završili zajedno. Ona ga je sutradan zvala i tražila mu je roleks nazad koji mu je poklonila za rođendan i raskinula sa njim. Ja sam ostala u šoku- rekla je Viki. Imam i stori, dokaz za to- rekla je Viki. 

- 24. april sam ja prisustvovala tom rođendanu slučajno, završila je kod njega slučajno. To jutro je Stanija zvala i napravila haos, ja sam ostala u šoku. Sa njom se nisam čula niti sam imala komunikaciju, znam da me izvređala i da je završila sa njim - rekla je Vktorija.

U tom trenutku se u razgovor uključila i Žana koja je prokomentarisala situaciju: 

- Znači da je Asmin prevaren od strane Stanije Dobrojević- rekla je Žana. 

Podsetimo, bivša zadrugarka Žana Đorđević koja je takođe bila gost ove emisije osula je paljbu po Asminu, te otkrila da se on više loži na nju, nego na Staniju. 

@alo_portal Brenin sin stigao na slavlje kod Trajkovića, a njegova transformacija nije prošla neopaženo! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ #fypシ゚viral #djani #lepabrena #viktorzivojinovic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading