"IMAO JE LUDAČKI POGLED, ZNALA SAM DA BI TO URADIO" Viki Mitrović o detaljima poznanstva sa ubicom iz Mladenovca, otkriveno šta je držao u automobilu!
Foto: Printscreen Pink TV

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović otkrila je za Informer da je poznavala Uroša B. koji je u sinoćnom masakru u Mladenovcu ubio 8 i ranio 14 ljudi, a prema njenim rečima, u njegovom pogledu se videlo da sa njim "nešto nije u redu".

Na Instagram profilu Uroša B. našle su se fotografije i video klipovi koji dokazuju da se družio sa Nikolom Đorđevićem, bivšim zadrugarom i bivšim dečkom pevačice Sanje Vučić.

S obzirom na to da je Nikola nastavio da se druži sa pojedinim rijaliti učesnicima nakon "Zadruge", starleta i bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović kaže da je Uroša B. upoznala pre svega preko Đorđevića, ali je otkrila i da je pomenuti ubica radio kao obezbeđenje njenom sadašnjem dečku.

- Zaključila sam po njegovom pogledu da je spreman na tako nešto. Čudno se ponašao. Imao je ludački pogled, a da sa njim nešto nije u redu mogla sam da zaključim i iz priča. Više ljudi je pričalo loše o njemu. Ovo je mali grad, svi se znaju, a ja se svuda krećem. Njega znam preko Nikole Đorđevića, oni se druže. Ne znam kako su se njih dvojica upoznali, ali svuda ga vuče sa sobom, što ste mogli da zaključite i preko fotografija na Instagramu - rekla je Viki i dodala da je Uroš B. prošlog vikenda radio kao obezbeđenje njenom dečku biznismenu:

- On je čuvao mog sadašnjeg dečka u izlasku prošle nedelje i od tada ga nisam videla.

Viktorijin dečko je za "Informer" otkrio da je sa Urošem B. imao površnu komunikaciju. 

- Primetio sam da je imao mačetu u automobilu, što mi je bilo pomalo čudno. Nisam puno komunicirao sa njim, bio mi je obezbeđenje i to je to.

POKAZAO SVOJU DRUGU STRANU Marko Stefanović oduševio ovim gestom, Sanja zaplakala od sreće!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading