DIREKTOR OSNOVNE ŠKOLE NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O VIKI MILJKOVIĆ Razveo jezik i izneo istinu, razotkrio njeno pravo lice!
Foto: Ataimages

Pevačica Viki Miljković je odmah nakon osnovne škole shvatila da je muzika poziv kojim će se baviti te je upisala muzičku školu koju je završio i njen rođeni brat Vladica.

- Povezan sam sa njenim bratom. Ja sam išao u ovu školu isto i to u odeljenje sa Vladicom Miljkovićem, njenim bratom koji je eto poznati muzičar širom Evrope i sveta. Sećam se Violete iz njenih školskih dana, bila je divna devojka, dobar učenik. I veoma mi je drago što se setila muzičke škole i što joj je ostala u tako divnom sećanju - rekao je za emisiju pomoćnik direktora Muzičke škole iz Niša Miljan Mihajlović.

DIREKTOR OSNOVNE ŠKOLE NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O VIKI MILJKOVIĆ Razveo jezik i izneo istinu, razotkrio njeno pravo lice!

Printscreen

 

Na pitanje da li se već tada moglo naslutiti da će Viki Miljković krenuti ovim putem kojim ide i danas pomoćnik direktora Muzičke škole iz Niša kaže:

- Da, to se već videlo, bilo je dece i naših kolega koji su se izdvajali, to se vidi. Bila je dobar drug pre svega, a od toga proizilazi i ostalo, naravno njen neosporni talenat i tako dalje. Ja sam čak dok sam se družio sa njenim bratom odlazio kod njih kući, sećam se njenog pokojnog oca, koji je takođe bio prosvetni radnik, divan čovek. Ona je iz jedne divne porodice, kad krene iz porodice to mora da dođe do nečeg najboljeg.

- Znate ne kaže se džabe od kolevke pa do groba najlepše je đako doba. Jedan period pun lepih emocija, dok sam bila đak to je nešto posebno. Svi dok smo u školi jedva čekamo kada će da se zavrpi, gledamo koliko je još ostalo, a onda se svi nekako sa nostalgijom prisećamo tog perioda i patimo za tim nekim vremenima. Meni je jako lepo bilo u srednjoj Muzičkoj školi u Nišu "Dr Vojislav Vučković", baš lepe emocije i sada odem često kod njih, popijem kafu sa našom dragom direktorkom Spomenkom, tada je ona bila profesor klavira. Ima još nekih profesora i nastavnika koji su iz moje generacije, a ima i koji su bili učenici u to vreme kada sam ja bila, a sada su profesori - rekla je Viki Miljković.

DIREKTOR OSNOVNE ŠKOLE NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O VIKI MILJKOVIĆ Razveo jezik i izneo istinu, razotkrio njeno pravo lice!

ATA Images

 

Viki je nekada bila đak muzičke škole, a danas je veoma uspešna folk pevačica.

- Ona je izabrala jedan divan pravac i pokazala se kao jedna od najboljih u tome, i naravno da mi to podržavamo i podržavamo svu decu koja izaberu taj pravac - rekao je za emisiju "Metar moga sela" pomoćnik direktora Muzičke škole iz Niša Miljan Mihajlović i dodao:

- Kad bih mogao da joj kažem da vrati verme unazad rekao bih da ništa ne menja, uradila je baš sve kako i šta treba.

POSTALA JE POZNATA PO REČENICI "JA SAM MAJKA ŠESTORO DECE": Bila u Zadruzi, odjednom NESTALA, a evo u kakvom stanju je danas uhvaćena! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading