MOMCI SU ME ČAŠĆAVALI TAŠNAMA I NOVČANICAMA: Bivša zadrugarka priznala da joj je dečko za intimne odnose platio 1.000 evra
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivša zadrugarka Viki Mitrović tokom svog učešća u rijalitiju neretko je bila na meti cimera koji su je osuđivali da se bavi najstarijim zanatom.

Iako je poricala da se bavi prostitucijom, Viki je u jednom trenutku ipak poklekla, te priznala da joj nije strano naplaćivanje intimnih odnosa.

Nedugo nakon toga Viki je izjavila da je u pitanju bila samo šala, te da se nikada nije bavila prostitucijom. Sa druge strane priznala je da su je bivši momci čašćavali na razne načine. 

- Priznala sam u jednom trenutku da se bavim prostitucijom, jer su krenule priče da sam ovakva ili onakva. Naravno, šalila sam se na svoj račun. I znam da mi to nije trebalo. Samim tim što sam to priznala, svi su povezali da se bavim prostitucijom - istakla je jednom prilikom Viki, pa dodala: 

Ne bavim se time. Imala sam dečka sa kojim sam bila godinu i po dana. Naravno da su me momci častili. Odvodili su me na ručak, putovanje, kupe mi tašnu... Jedan mi je dao 1000 evra. Povremeno smo se viđali. U kombinacijama ponekad bude i stotka - priznala je ona za Blic. 

Podsetimo, u jednom momentu u toku rijalitija Viki Mitrović je poručila tadašnjem partneru Marku Osmakčića: "Pa tako ja i sa klijentima", aludirajući na to da nema emocije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading