ŠOKANTNA TAKIJEVA IZJAVA NAKON MAJINOG INTIMNOG ODNOSA SA SLAVNIĆEM  Prihvatio bih Zvezdana za zeta
Foto: Printscreen/Printscreen

Da ne postoji stvar koju roditelj svome detetu ne bi oprostio, dokazuje Radomir Marinković Taki, kojeg ćerka godinama sramoti u rijalitiju, a on je iznova opravdava.

ŠOKANTNA TAKIJEVA IZJAVA NAKON MAJINOG INTIMNOG ODNOSA SA SLAVNIĆEM  Prihvatio bih Zvezdana za zeta

Printscreen

 

Od nje smo kroz sezone Zadruge videli gotovo sve, od verbalnih i fizičkih okršaja, menjanja partnera i upuštanja u seksualne odnose bez problema, a uspela je i da razvede Marka Janjuševića Janjuša. I taman kad smo pomislili da više ništa ne može da nas iznenadi, starleta nas je demantovala.

ŠOKANTNA TAKIJEVA IZJAVA NAKON MAJINOG INTIMNOG ODNOSA SA SLAVNIĆEM  Prihvatio bih Zvezdana za zeta

Foto: Youtube/Printscreen

 

U toku jučerašnjeg dana, u izolaciji, Maja i Zvezdan su imali nekoliko partija žestokog seksa, a onda ih je zagrljene zatekla Anđela Đuričić koja je doživela nervni slom.

Otac Maje Marinković, Radomir, kaže da nije ispratio dešavanja u izolaciji, ali kada smo mu rekli šta je njegova jedinica uradila, nije imao nijednu ružnu reč za nju.

- Šta da vam kažem? Žao mi je Anđele i žao mi je što je ona to videla, ali sa druge strane, i ona je isto to uradila Ani. Za razliku od Anđele koja je bila par meseci u vezi, Ana je sa Zvezdanom bila u braku više od deset godina što Anđelu čini većom preljubnicom od Maje - pokušavao je da na sve načine umanji ono što je njegova naslednica učinila, pa nastavio:

- Ja moju ćerku kritikujem u naša četiri zida, a ne javno. Svašta joj kažem, ali da niko ne vidi. Što se tiče ove konkretne situacije, ja sam znao da će se to desiti pre ili kasnije jer sam video varnice među njima. Maja voli tipove kao što je Zvezdan i mislim da Anđela nikad nije bila za njega. Ako budu funkcionisali dobro, nemam ništa protiv da mi bude zet - rekao je Taki za Alo!.

Kako kaže, voleo bi i da u skorije vreme postane deda, a ne bi imao ništa protiv da otac njegovog unučeta bude upravo Zvezdan.

- Mislim da je Maja za njega prava žena i da imaju istu energiju. Temperamentni su i vatreni, fizički su lep par, pa, videćemo - zaključio je Taki.

 

Okupio starlete na rođendanu

Radomir Marinković Taki proslavio je pre dva dana 56. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a tom prilikom je okupio sve gradske starlete. Osim pojedinih bivših zadrugara kao što su Bora Santana, Anja i Cvele, Deniz Dejm, proslavi su prisustvovale i Mimi Oro, Tijana Ajfon, Nataša Šavija i mnoge druge.

ODRŽAO MU LEKCIJU Lepi Mića došao do Zvezdana, pa mu dao do znanja gde je pogrešio, evo koga će zastupati!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading