maja marinković
Foto: Alo/Printscreen

Da prava ljubav ne poznaje ni veru, ni boju kože, ni prostornu udaljenost, dokazali su Maja Marinković i Bilal Brajlović, koji su uprkos svim razlikama odlučili da svom odnosu daju još jednu šansu.

Naime, pre dva dana starleta se sa svojim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem uputila u Sarajevo, u rodni grad bivšeg dečka i cimera iz „bele kuće“, kako bi prisustvovali svadbenom veselju njene drugarice, koja je ujedno i Bilalova prijateljica. Za razliku od nje koja je znala da će ga u restoranu videti, Brajlović je bio šokiran kada je na vratima ugledao svoju bivšu veliku ljubav.

- Bilal je odlepio kada je video Maju i Takija! Skočio je kao oparen i odmah počeo da grli Marinkovića, a onda je poljubio i njegovu naslednicu. Najpre u obraz, a kako je veče odmicalo, a alkohol ulazio u krv sve više, i u usta, francuski - ispričao je za Alo! izvor koji se zatekao na licu mesta. Na ovom veselju, kako nam je još rekao, bilo je puno ljudi iz Srbije, među kojima i pevačica Sara Reljić, koja je goste zabavljala pesmom.

- Bilal i Maja se cele noći nisu odvajali, na zadovoljstvo njenog oca koji je Brajlovića zavoleo kao vlastito dete zbog čega je i u finalu Zadruge 6 bio među njegovom podrškom - ispričao je izvor za Alo!.

Kako je Bilal upoznao oca svoje bivše-sadašnje partnerke, tako je Majin boravak u Sarajevu iskoristio da i nju upozna sa svojom porodicom.

- Iako su joj zamerili što ga je prevarila s Filipom Carem dok je on bio van „bele kuće“ zbog povrede noge, uvideli su da se kasnije pokajala zbog čega su odlučili da joj pruže još jednu šansu. Ubeđeni su da je ljubav među njima prava, te su im dali blagoslov - ispričao je izvor za Alo!.

Do zaključenja ovog broja novopečeni ljubavnici bili su nedostupni za komentar, ali nam je Taki potvrdio informacije do kojih smo došli.

- Bilal je divan dečko i srećan sam što su se pomirili, ali šta će se među njima nadalje dešavati zavisi isključivo od njih samih. Nas dvojica smo se viđali i kada je zbog povrede napustio rijaliti, a kada me je pozvao, video sam da mu je istinski stalo do Maje. Svako ko voli moju ćerku moj je prijatelj i tako će ostati. Što se mene tiče, voleo bih da mi on sutra bude zet, otac mojih unučića - rekao je iskreno Taki za Alo!.

 

Taki: Zaljubio sam se u Sarajku

Nije Maja jedina koja uživa u ljubavi. I njen otac, kako nam je rekao, našao je ljubav u Sarajevu.

- Mislio sam da su Beograđanke najlepše žene na svetu dok nisam došao ovde. Zaljubio sam se u jednu lepoticu zbog koje mi se ne vraća kući - rekao nam je kroz smeh Radomir.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading