Maja i Slađa
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnica Elite i starleta Maja Marinković, saznala je sinoć da je njenom ocu, Radomiru Marinkoviću Takiju, zapaljen automobil.

Informacije joj je iz spoljnog sveta preneo Nenad Macanović Bebica, koji je sve saznao dok je bio kod lekara, a poznato je da je unošenje informacija strogo zabranjeno.

Na snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici, jasno se čuje šta joj Bebica priča, dok Maja pokušava da sazna ko je to uradio.

 

 

Fanovi rijalitija apeluju da produkcija momentalno kazni Bebicu zbog unošenja informacija.

Podsetimo, Taki se juče oglasio za Alo!, nakon Asminovih tvrdnji da je automobil Majinog oca zapalila Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić.

- Idem iz prodavnice, prijaviću policiji. Moraću da prijavim Situ odmah. Međutim, policija već radi na tome. Aneli je prošle godine zapalila automobil najboljoj drugarici u Sarajevu, tako da siguran sam da je umešana. Nista me ne čudi, nijedna komšinica nije smela da da izjavu, kad su obilazili njihov kraj, niti bilo šta da kaže ružno, zapitajte se i što! Bave se svim i svačim, čak su i onog Asmina opljačkale bile - izjavio je Taki u jednom dahu za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading