PLASTIKA Starleta novac od učešća ulaže u rekonstrukciju tela , Maja stavlja silikon u dupe
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dok pojedini zadrugari novac zarađen u rijalitiju investiraju u privatan biznis ili pak u nekretnine, Maja Marinković ceo honorar daje plastičnim hirurzima.

Kako smo saznali od izvora bliskog starleti, ona je pred ulazak u šestu sezonu izjavila da će nakon nje otputovati u Tursku na najprestižniju kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu medicinu, gde će se podvrgnuti operaciji povećanja gluteusa.

- Maja ne voli da trenira ni da napornim fizičkim radom dolazi do željene figure, ali joj zato ulazak u anesteziju nikada nije predstavljao problem, kao ni novčana sredstva koja tom prilikom mora da izdvoji. Većinu zahvata je uradila besplatno, reklamirajući kliniku ili doktora koji joj je nešto korigovao na licu i telu, ali i kada je trebalo iskeširati po nekoliko hiljada evra, bez problema je to činila - ispričao je za Rijaliti plus izvor blizak starleti. Kako nam je još dodao, do sada je nekoliko puta operisala grudi i nos, ali i iskosila oči, te korigovala kapke. Ipak, zaobljena i pozamašna zadnjica ostala joj je neostvarena želja.

- Maja želi da u gluteus ugradi okrugle silikonske implantate visokog profila. Na taj način će njen uzak struk još više doći do izražaja, kao i grudi, u kojima ima 750 kubika - ispričao nam je izvor, i dodao da će ona otputovati u Tursku čim izađe iz Zadruge.

Da je ovo tačno, potvrdila je i sama Maja kada je zadrugarima otkrila šta će sledeće na sebi raditi.

 

- Prezadovoljna sam svojim izgledom. Jedino još ovu guzu da povećam i malo je podignem i biću savršena - rekla je ona.

Njen otac Radomir Marinković istakao je da će svoju naslednicu podržati i čak otputovati sa njom ukoliko ona to bude želela.

- Neka radi šta hoće, ja sam je uvek i u svemu podržavao. Ako želi, može i mozak da operiše - rekao nam je kroz smeh Taki, i dodao:

- Maja je meni već sada najlepša žena na svetu, ali ako je ona nezadovoljna nekim delom svoga lica i tela, neka se operiše. Pa kada će ako neće sada? Sigurno neće s 60 godina da povećava zadnjicu. Tada će možda jedino da se zateže - istakao je on za Rijaliti plus.

Dala preko 30.000 evra na intervencije

Maja Marinković je do sada na sebi radila puno toga, a njen otac ističe da su je intervencije stajale nekoliko desetina hiljada evra.

- Samo je za porcelanske zube dala 10.000 evra, za tetovaže po telu još 3.000. O silikonskim grudima i nosu da ne pričamo. Jedino što je radila na kompenzaciju i za reklamu bile su neinvanzivne metode poput botoksa, hijalurona, mezoterapije... - rekao je Taki.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading