TAKI OTVORIO DUŠU ZA ALO! Dete nisam želeo, pukao mi je kondom
Foto: Printscreen/Printscreen

Otac najkontroverznije učesnice rijalitija dosad Maje Marinković, Radomir, pre par dana se susreo s gubitkom.

Naime, njegova partnerka je izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće, a sada se on oglasio za Rijaliti plus i ispričao kako je do toga došlo.

- Imala je spontani pobačaj - rekao je na početku razgovora Taki, pa objasnio koliko je dugo bio u tom emotivnom odnosu.

- To je bila kombinacija, a ne veza. Dete nisam ni želeo niti sam ga pravio, a trudnoća se desila tako što mi je pukao kondom tokom seksualnog odnosa - rekao nam je on bez trunke griže savesti.

- Devojka je iz Novog Sada i bavi se pevanjem. Ne želim da otkrivam njen identitet jer više nismo zajedno, a nisam je ni doživljavao ozbiljno. Nije ni prva ni poslednja koja je pokušala da me nahvata na bebu - kaže on.

- Ja sam aktivan, plodan i neophodan. Nisam kao ovi klinci kojima odnos traje  par minuta. Potentan sam. Prozivaju me da upražnjavam seks s prostitutkama, a ja vam tvrdim da nikad nisam platio uslugu tog tipa. Meni žene plaćaju da budem s njima, a vidite da ima i onih koje hoće da mi rode dete - tvrdi on.

- Da se nije desio spontani pobačaj, ja bih to dete priznao iako s tom devojkom verovatno ne bih ostao. Nije ona za mene, niti sam ja za nju, ali je dete blagoslov od Boga i sigurno je ne bih terao da abortira. Ipak, mislim da je najbolje ovako, da svako nastavi sa svojim životom - kaže Radomir Marinković Taki za Rijaliti plus.

 

Za Majin rođendan sam puko 5.000 evra

Taki je u toku jučerašnjeg dana, kada smo ga zvali, bio na putu za Šimanovce i nosio je poklone, iće, piće i čestitke svojoj ćerki za rođendan. Tom prilikom nam je otkrio i koliko ga je sve to koštalo.

- Puko sam preko 5.000 evra. Nosim joj tri torte, garderobu, parfeme, naočare, hranu, a želeo sam i da angažujem Darka Lazića da joj peva, ali zbog masakra koji se desio nedavno u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, tako nešto u ovom trenutku nije prikladno - rekao je on.

ISPLIVALI SKANDALOZNI DETALJI PALČICINE PROŠLOSTI! Matora zapenila, pa otkrila sve što zna: "Mnogo te dobro poznajem od spolja"

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading