Jelena
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Jelena Golubović poznata je po rijaliti dramama, a trenutno je učesnik jedne koja joj se odvija u porodici.

Naime, Golubovićeva se sudi s rođenom tetkom oko nasledstva stana od pokojne bake, a zadrugarka je za Alo! otkrila pozadinu cele priče. Kako tvrdi Jelena, njena tetka zahteva da dobije polovinu porodičnog stana iako o baki ni najmanje nije vodila računa.

PORODIČNA DRAMA Jelena Golubović na sudu s rođenom sestrom svoje majke, neće verovati oko čega se sude

Foto: Massnori Josida

 

- Potresena sam. Ovo je prvo ročište protiv mamine sestre i nije nikako prijatno. Nisam spavala celu noć - rekla je ona, pa nastavila:

- Ja bih imala samo jedno pitanje za maminu sestru, da li je ponosna kako je vodila računa o svojoj majci. Moja majka je jako savesna osoba i baki je pružala sve što je ona poželela. Svaki obrok u toku dana, manikir, pedikir, frizure, muzičare i žive svirke. Tetka je sve to osporavala i tvrdila da smo mama i ja baki nametale sve te stvari, iako je znala da je to sve za bakino dobro jer je ona uvek volela da ima društvo oko sebe. Nije je posećivala, i pitam se zašto joj nije obezbedila najbolje lekare, negu, pažnju... Dođe u jednom u mesec dana i kaže da mora da ide da šeta kuče - rekla je Golubovićeva, i dodala da je gotovo sigurna da ne postoje nikakve osnove da tetka dobije spor i osvoji polovinu stana čija se vrednost procenjuje na pola miliona evra.

NE BISTE GA PREPOZNALI Isplivala Rastina fotografija stara 12 godina, evo kako reper izgleda sa kratkom kosom (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading