MOJA SESTRA JE SVOJU BEBU DALA MENI Odgajala sam je 5 godina kao ćerku, onda se ona vratila i tražila je nazad! 19:32
"UMRO BIH OD TUGE" Smrt u porodici pevača iz Zvezda Granda, bolnim rečima se oprostio od nje (FOTO) 19:45 Vip 0
MA ŠTA MI REČE? Žena ostala u šoku nakon što je čula savet od tetke, ne treba joj neprijatelj pored nje 15:12
OVAJ MUŠKARAC IMA POSEBNO MESTO U KARLEUŠINOM ŽIVOTU Zanemećete kada saznate o kome je reč 13:00 Vip 0
"OBEĆALA SAM SEBI DA ĆU DOĆI" Emotivni trenutak: Tetka Mateja Periša u Beogradu na mestu gde je poslednji put viđen ŽIV (VIDEO) 19:54 Hronika 0
U OVOM ZNAKU SE RAĐAJU NAJBOLJE TETKE Obožavaju decu svojih braća i sestara, srce bi im dale da mogu 16:34
RAZVODI SE ZBOG PREVARE, A SADA OBJAVILA VESTI O PRINOVI Pevačica godinama živela u zabludi, danas ne može da sakrije sreću! 13:00 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U DOMU NAŠE PEVAČICE Milica Todorović nikad srećnija, iznenadila sve fotografijom bebe! 07:50 Vip 0
RADMILA IZ NEMAČKE DOŠLA NA SVADBU KOD BRATANICE I OBRUKALA SE Najveći strah postao je stvarnost, nije mogla da veruje šta joj se desilo 20:24
JA SAM TI TETKA Ana Sević se obratila budućem detetu Darka Lazića i šokirala sve prisutne: "Objasnićemo ti sve kad dođe vreme" 17:50 Vip 0
JELENA GOLUBOVIĆ NA LEKOVIMA! Isplivali novi detalji suđenja sa tetkom, tvrdi da hoće da joj oduzme stan! 23:00 Vip 0
"SVE SMO SE LEPO DOGOVORILI, A ONDA..." Nasledio pola kuće nakon babine smrti, pa se pojavila TETKA i sve poremetila 09:00 Razonoda 0
MARINI VISKOVIĆ PRORADIO MAJČINSKI INSTINKT! Poslednja objava odala pevačicu, sve pršti od emocija 05:30 Vip 0
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OBJAVILA VIDEO KOJI TOPI NAJTVRĐA SRCA Nakon pomena ocu Cecina ćerka se raznežila u njegovom zagrljaju 17:45 Vip 0
ŠOK INFORMACIJA KOJU SU POKUŠALI DA SAKRIJU Branka Pujić je tetka ovom poznatom glumcu, ne možete ni da naslutite o kome je reč 10:35 Vip 0
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ RAZNEŽILA PRATIOCE NOVOM OBJAVOM Oduvek je bila slaba na decu, a ova fotka to dokazuje 22:15 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ POSTAO DŽENTLMEN ZA PRIMER Ovako je iznenadio tetku Lidiju, a evo šta je povod 15:45 Vip 0
alo.rs/atma/Lj.Č. IMA POSEBAN ODNOS SA DECOM: Zašto je tetka toliko važna osoba tokom odrastanja? 15:00 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46