Jelena u emisiji
Foto: Privatna arhiva/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije 'Narod pita' došlo je do haosa između Jelene Golubović i voditeljke Ane Radulović u programu. Naime, problem je nastao kada je Jelena pomislila da Ana nije podjednako objektivna prema Ivanu Marinkoviću i njegovoj bivšoj parnerki Miljani, smatrajući da se u dijalogu Kulićevoj daje prednost.

U jednom delu emisije, Golubovićeva je konstantno prekidala Anu, na šta je ona izrevoltirano odreagovala.

- Jelena, jesi li završila? Mogu li da kažem nešto?! - upitala je Ana.

- Ironično je to sa tvoje strane - poručila je Jelena.

- Ne mogu da dođem do reči - nadovezala se Ana.

- Ali ja konkretno odgovaram - poručila je Jelena, a onda se Ana obratila Ivanu Marinkoviću.

Zašto Ana ne postavljaš realna pitanja? - upitala je Jelena.

- Pitala sam Ivana, on ne želi da odgovori - govorila je Ana.

- Ti sad pričaš kao socijalni radnik, a ne kao voditelj. Zašto nemaš iste aršine prema Miljani i Ivanu? - besno je odgovorila Golubovićeva.

U jednom trenutku je Ana pitala Jelenu "jesi li završila", na šta se Golubovićeva uvredila.

- Ako ti ovako Ana nastaviš, ja ću se obratiti čelnim ljudima "Pinka". Ako po mom odgovoru vidiš, možeš da zaključiš da sam završila. Nadam se da imaš bar fakultet, ako nema Miljana - uputila je Jelena voditeljki i dodala:

 

- Ti si voditeljka i treba da budeš neutralna. Vređa mi inteligenciju to što Miljana priča. Tebi ako ne vređa, evo slušaj je ti Ana. Pošto njenu inteligenciju ne vređa - istakla je Golubovićeva.

- Ja samo molim da se gosti u studiju ponašaju civilizovano. Ne mogu da dođem od reči tebe Jelena. Očigledno ne postuješ ovu kuću i pokušavaš da poniziš mene kao voditelja - govorila je Ana.

- To je očigledno zato što ti nisi sposobna za svoj posao. Nisi dorasla da sa zvezdama poput mene, vodiš program. Pomisliću Ana da i ti nemaš dva razreda osnovne škole - zaključila je Jelena Golubović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading