Narod Pita
Foto: Alo/Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je u emisiji "Narod pita" Jelenu Golubović, Stefana Radića Rodnija i Borislava Terzića Terzu.

Nakon što je Darko spomenuo Nenada Macanovaća, u studiju je nastao haos. Bivši zadrugari kao da su jedva čekali ovu temu, pa su opleli po Bebici.

- Moj drugar je iz Šejkovića a majka mog druga i Bebica su rođaci. Bebica je tog čoveka zakinuo za veliku lovu i rekao mi je da će me častiti sa 5.000 evra ako mu dam Bebicin broj i spojim ga sa njim. Evo sad mu poručujem ako gleda neka se jave tim ljudima koji su jako ljuti. U pitanju je velika lova pa iskreno sumnjam da će se javiti, ali od dosta ljudi sam čuo da ih je zakinuo za pare - objasnio je Terza.

Jelena Golubović nije trenila ni čas, te se odmah nadovezala.

- Čitava ta porodica je diskutabilna. Mama je slala Miljanu da radi po kafićima još posle osnovne škole. Bebicu smo dosta puta uhvatili u nekim kontradiktornostima. Mislim da je Miljana neku dijagnozu nasledila od Marije. Ivan lako može da dobije starateljstvo nad malim Željkom jer je Miljana neuračunljiva - rekla je Jelena pa dodala:

- Odnos između Marije i Bebice je patologija. Ona je više plakala zbog njega nego zbog Miljane. A Bebica je sve to iskoristio i za svu muku uzeo 10.000 evra. Drugačije ne bi on prelazio Miljani preko nekih stvari i mučio se dve godine. Doduše oni su njega te dve godine izdržavali tako da je zaradio mnogo više. Mariji je ceo život samo marketing preko svog deteta a za to optužuju Ivana Marinkovića kad je on rekao da će pustiti da sve bude spontano.

Stefan Radić je takođe dao svoj sud.

- Ja znam da Ivan nije imao mnogo uticaja na organizaciju Željkovog rođendama niti je znao ko su sve bili gosti jer su ih zvali Miljana i Marija a ipak je došao. Znam da ne igra rijaliti i rekao je da voli svog sina i pokušaće to sudski da reši jer kaže da ne mogu da se dogovore. Bitno je svakako da je dete voljeno - zaključio je Rodni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading