"DEŠAVA SE LJUBAV" Maja Marinković priznala da voli Cara, ne znajući da je on sa njom da bi preboleo Aleksandru
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković u "Šiša baru" je razgovarala sa voditeljom Markom Đedovićem o svom odnosu sa Filipom Carem sinoć u intervjuu pred "Izbacivanje".

I dok je Filip rekao da pokušava da preboli Aleksandru Nikolić Maja tvrdi da Car voli nju, kao i da im je suđeno da budu zajedno,

- Dešava se ljubav, kako ja vidim u mojoj glavi. Ja ne mogu protiv svog srca. Ja njega volim i to je tako - rekla je Maja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kako reaguješ kad on kaže da nikad nećete biti zajedno? - pitao je Marko.

- Njemu se kose dela s rečima, koliko god bio u odnosima i imao emocije završi sa mnom. Mislim da ga boli to što sam gruba na rečima i ove godine sam uspela da obuzdam agresiju u ljubavnim odnosima prema njemu. Pre neko jutro je došlo do burne svađe, ali nije eskaliralo. Mislim da postoji nešto što nas vuče jedno ka drugom, dosta strasti i čudne ljubavi. Ja sam ga pitala: "Je l' moguće da me ti ne voliš?", on kaže: "Volim te više nego ti mene". Mislim da gleda da ispadne korektan prema svojoj porodici. Nije kome je rečeno nego kome je suđeno, mi posle svega završimo zajedno. Imao je lep i miran odnos, ali ne vredi - govorila je ona.

- Šta se sa Zvezdanom dešava? - pitao je Marko Đedović.

- Nemamo relaciju zbog Anđele, ali video si da joj je zamerio što me je poslala. Mislim da ima jako lepo mišljenje o meni, kao i ja o njemu. Mi imamo taj način šale i druženje specifičan. Mislim da je distanca iz poštovanja i jer je ona insistirala, a ne dobrovoljno. Ona je ljubomorna. Moram da kažem da sam osetila da me čudno gleda Anđela i nekako više vidim taj ženski ljubomorni stav prema meni nego prema Ani, samo ga prema Ani iskazuje dok meni prećuti. Meni to nije normalno, ja ne mogu te folirante. Možda ima malo taj strah. Video si kako je Zvezdan reagovao kad me je poslala u izolaciju, pa se plaši da ne izgubi Zvezdana ako pokaže arogantan stav. Ona trpi sve da bi ga zadržala pored sebe. Ona trpi sve da ne bi ispala ponižena i ostavljena, sve što je usiljeno ne znam koliko može da traje - pričala je Maja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Zvezdan i Ana? - pitao je voditelj.

- Ne sviđa mi se njegovo ponašanje prema Ani. Zorica mi je tu više u pravu, a Mića uglavnom pokušava da odbrani i ide u kontru po svaku cenu. Ana i Zvezdan mi je neraščišćen odnos, ipak su oni zajedno 13 godina. Ne treba tako da se ponaša, ogrešio se o nju. Svaka povređena žena će da reaguje na ovaj ili onaj način, ja bih izvrnula kuću. Ana ima i blage reakcije. Kakvu relaciju sam imala sa Zvezdanom ona je super i mislim da me gotivi - dodala je Marinkovićeva.

Maja je otkrila i kako se provela na Janjuševom rođendan.

- Rođendan je bio fenomenalan. Ja sam se povukla, nisam htela da budem domaćica. Nisam htela da budem sama u kući, zakopali smo ratne sekire i emocija ne postoji, tako da svakako srećan mu rođendan - poručila je Maja.

ZBOG BAHATOG PONAŠANJA ZAVRŠIO JE U ZATVORU Marko Stefanović doneo konačnu odluku, pa se obratio Sanjinim roditeljima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading