"MAJA ME LEČI OD ALEKSANDRE" Filip Car otkrio da sa Marinkovićevom neće dugo opstati
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Pred samo Izbacivanje, zadrugari su gostovali u Šiša baru kako bi komentarisali aktuelna dešavanja u Beloj kući, a na red je došao i Filip Car.

Nema više ni ljubavi, ni mrženje ugasili smo sve moguće. Sad se Majom dešava ovo po ko zna koji put, neće ni to dugo da traje. To je moja faza lečenja. Ta ljubav sa kojom sam bio sa Aleksandrom, to je pogubno i po mene i po nju. U tom celom izlečenju Maja je neko na koga sam se navikao, ko meni prija i ko je zabavan, samo da ne pređe granicu. Objasnio sam joj kako da funkcioniše uz mene da bi bilo sve okej. Ne može da se izrodi emocija ni veza, samo mi prija kad sm raskinuo vezu i emociju sa Aleksandrom, a i Maji prija - govorio je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Da li će tako ostati? - pitao je Marko Đedović.

Neće, jer ja neću moći. Ona se brzo zavoza i misli da stvari koje pričam su tek tkao, ali me sve više shvata jer otvoreno pričam sa njom i objasnim joj kao malom detetu da bi me razumela kako funkcionišem. Vidim da se i Aleksnadra leči na svoje načine, eto sa Bilalom danas, jede sa Janjušemn i priča sa njim, juče sa Markom Markovićem. Zna ona kako to pakuje da ne bi drugačije izlazilo napolju. Tako da se ona leči na svoje načine, ja na svoje i ja priznajem da mi u tom izlečenju Maja prija i neobično je nekako. Kad je prošle godine bila emocija više sam imao strastveno prijateljsku liniju, nikad to baš nije bila ljubav i veza nego se naziralo na prijateljstvo. Gledaću da to ne eskalira u rasprave i svađe, dok je njoj i meni dobro tu smo, kad ne bude... Mislim da ću brzo da se osamostalim i da sebe treba da stavim kao prioritet i da budem sam. Treba mi malo vremena da zabetoniram to u glavi. Želim da izađem kao slobodan i samostalan dečko i da se fokusiram na sebe. Moram da radim na sebi psihički i fizički, dosta sam se ja zaj*bavao - nastavio je on.

NEHIGIJENA ZADRUGARA! Užasni kadrovi smeća koje je kamera zabeležila "Kako mogu da žive ovako"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading