"SA 18 GODINA  SAM UPOZNAO ŽENU OD 57" Marko kaskader u svojoj ispovesti otkrio šokantne detalje svog života: Nudila mi je čekove i putovanja!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Naredni gost u radio-emisiji "Delegati" koju vodi Filip Car je Marko Milovanović, zaljubljeni kaskader.

Kako je došlo do tako velike ljubavi? - pitao je Car

-Ceo život sam težio velikim vrednostima. Kao malog su me zvali Princ i čeznuo sam da nađem kraljicu. Ona me digne u nebesa rečenicom i slovom em zatrpa ispod zemlje. Kad vidim njen osmeh meni je bolje u životu. Moj život je filmska priča. Krenuo sam kao maneken donjeg veša sa 18 godina. Sa 19 me je zapazila žena od 57 godina i dopao sam joj se i htela je vezu, ali ja sam uvek morao da osetim emociju da bih ušao u vezu. Ljubav na prvi pogled se sa njom nije desila. Nudila mi je blanko čekove, da proputujem svet. Sve sam odbio. Uvela me je u tu filmsku priču sa italijanskom kućom. Ganjala me je jer nisam hteo da imam odnose sa njom. Ona mi je pomogla da se probijem - rekao je Marko.

-Zanimljivo mi je da si ti sa 37 nekako spontano zaljubio u nju i shvatio da je žena tvog života. Upoznao si toliku ljubav da ni ovde ne možeš da funkcionišeš bez nje - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Tako je. Pre par meseci sam joj na moru pričao kako sam išao autobusom i na stanici je ušla devojka. Ja sam takvu energiju osetio, gledali smo se ceo put. Ona krene da mi priča tu istu priču. U stvari shvatimo da je ta devojka izašla gde je živela moja sadašnja devojka. Krivo mi je što se ranije nismo sreli.

-Ne stavljaš akcenat da ti fali sin - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-On je uvek deo mene. Ja bih voleo da imam petoro dece. Ne spominjem ga jer mi je mnogo teško da pričam o tome. Napravio sam jednu grešku i iz te greške sam se trudio da mu priuštim sve. Posmatra me ako druga, a ne kao oca - rekao je Marko.

-U kakavim si odnosima sa majkom njegovom? Je l' ti devojka ljubomorna? - pitao je Car

-U normalnim, korektnim. Devojka je ljubomorna u granicama normale. Tako pokaže da joj je stalo. Ljubav sa majkom mog deteta nije bila veza niti bilo šta. Ne bih to da komentarišem. Devojka je za mene prva i jedina ljubav. Ti si tipičan primer kako se ne treba ponašati prema ženama, ali žene to više vole nego muškarce kao mene. 74 papira A4 sam izrezao u srca i pisao poruke i sakrivao i savki put kad nađe poljubi me strastveno - rekao je Marko.

-A šta bi ti da ona upozna nekog drugog i da te ostavi? - pitao je Car

-Uvek sam imao plan B, ali sad nemam i ne znam šta bih uradio... Kad smo prvi put vodili ljubav rekao sam joj da ako dignem glas da me otera odmah od sebe - rekao je Marko.

-Zapamtite dobro da je ovaj čovek folirant - rekla je Palčica.

"ĆERKU JE VIDEO DVADESET PUTA U ŽIVOTU" Ana otkrila detalje Zvezdanovog prvog braka: Bivša žena se moli da se spasim od njega!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading