"PREVARANT, ŽIGOLO, ŽIVI NA RAČUN STARIJIH GOSPOĐA" Ivan Marinković raskrinkao Marka kaskadera, otkrio gde ga je upoznao
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković je sinoć pokrenuo lavinu komentara kada je tokom nominacija optužio Marko Milovanovića da je ozbiljan folirant.

-Ja ću da počnem od Anite. Opet se svelo na savete, ali mlada devojka je. Ja ću reći šta mislim o Aniti. Izbegavam da imam kontakt i konflikt sa njom i Valentinom, jer su obe pokazale ono što ne priliči njihovim godinama. Spremne su u svakom trenutku da opsuju porodicu ili tako sočno da opsuju. Osim toga, nemam neko loše mišljenje o Aniti. Na početku sam rekao da je provincijska prof*knjača, to je bilo mnogo grubo. Dobila je titulu najsposobnije, to je u njenim godinama mnogo bitno. Nekom pametnijem bi značilo, ali njoj ne. Mene ovde ništa ne iznenađuje. Ne priliči mi ovo što ima sa Matorom, čekam da kažem svoje mišljenje o toj vezi. Mislim da je Anita ono što zapravo jeste napolju. Reći ću da je gotivim - krenuo je Ivan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Što se Marka tiče, sada sam definitivno siguran da je dečko prevarant. Koliko znam, godišnjica mu je 28. novembra, to nije godinu i po dana, to je godinu i tri meseca. Negde sam ga video, pamtim face jako dobro. Pričao je da je bio na bilbordima, bilborde ne gledam. Siguran sam da ga znam - nastavio je Marinković.

-Šta prićaš gluposti, čoveče? - pitao je Marko.

-Celo veče razmišljam. Devojku je upoznao ispred Crkve Svetog Marka. Javna mesta su idealna za prevarante. Manijaci su u parkovima, džeparoši na stanicama - rekao je Ivan.

Da li ti ja ličim na nekog ko to radi? - pitao je Milovanović.

Kaže da je iz Ustaničke, tamo je okretnica tramvaja. Ja ga nisam slušao u radiju juče, ali pominjala se neka starija žena. Mića je rekao da je baboj*bac, on se smejao na to. Mislim da je prevarant, da je iskoristio ženu i da je izmislio da mu je devojka godinu dana starija. Kod nje su u stanu. Mislim da je to starija gospođa, da zato ne želi da joj pomene ime - nastavio je Ivan.

Da li je to smešno da me povezuješ sa babama, o čemu pričaš? - ustao je Marko.

E, odakle ga ja znam. Pošto sam odrastao na Tašmajdanu, znam ceo taj krug. Taj krug o kome on priča, oko rešetki koje idu do bazena, tu idu dva, tri kafića. Posle tog čuvenog kafića boemskog, postoji teretana na otvorenom. U toj teretani vežbaju starije gospođe. Mislim da se uvaljuje starijim gospođama, pa ne radi ništa. Ovde mu Zorica daje da jede, Ana daje da jede. Mislim da si lelemud koji živi na račun starijih žena - govorio je Marinković.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Zapamti ovaj poslednji deo na čiji račun se živi - ubacila se Ana.

Ne mislim da Beograđanin koji snima reklame može da dođe na ovu foru i bude tu. Mislim da je spreman da bude dugo tu i da ćemo ga vrlo brzo provaliti. Stvarno je ozbiljan folirant. Verovatno predstavlja sebe gospođama kao glumca, pa se uvali. To je taj deo bulevara, salonci veliki. Voli te salonce, tako da ozbiljan prevarant. Naravno da ću njega da pošaljem u izolaciju - rekao je Ivan.

Onda ti je sve oprošteno. Uz dužno poštovanje, sve što si rekao je netačno. Da imam neku babu sa saloncem, da li ti ličim na nekoga ko bi bio sa babom? - odgovorio je Marko.

Ličiš mi na žigola. Ne vidim nikakve radne navike kod tebe. Pre manje od godinu dana mi se dogodio susret ispred crkve, da me je dečko nalik njemu pokušao da me obradi za novac. Nisam siguran, video sam još jednog momka tu - dodao je Marinković.

Ja radim, stalno mislim na nju - rekao je Marko.

Ja mislim da sam ga videla na moru - dobacila je Maja Kovačević.

Ima jedna Savka što ordinira po Dorćolu. Ne znam odakle ga znam, znam ga odnegde, on je muška Savka - dodao je Ivan.

Čovek traži kadar preko mene - odgovorio je Milovanović.

MONSTRUOZNI DETALJI BRUTALNOG NASILJA Milena Kačavenda otkrila metode kojima je Zvezdan mučio Anu, o ovome je dugo morala da ćuti

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading