"ĆURKE, NIJE IMAO KO DA IH VASPITAVA" Saška Karan žestoko oplela po Maji: DA JE MOJE DETE TAKVO, SMATRALA BIH CEO SVOJ ŽIVOT PROMAŠENIM
Foto: Printscreen

Taki je otkrio da je Maja već bila sa jednim kriminalcem i da ne bi voleo da ponovo proživljava sličnu ljubavnu dramu. Sada je čitavu situaciju prokomentarisala i bivša zadrugarka, Saška Karan.

 

 

- Maja nije bila takva kada smo mi bili u rijalitiju, sada se totalno razuzdala. Ne znam šta je sa tim devojkama i kakve su to ćurke. Dođu u rijaliti i imaju se*s pred milionima ljudi. Pa zaboga zar te nije sramota same sebe? Razumem mladost, međutim, ne možeš to da radiš pred milionima ljudi pa i tvojih roditelja. Ali šta ćeš kada je to sve od majke i oca... Nije u pitanju odgoj nego nevaspitanje. Nije ih imao ko da vaspitava i roditelji nisu imali vremena za to. Prepušteni su sami sebi i ulici i zbog toga dolazi do takvih stvari - rekla je pevačica.

Ona se potom osvrnula na roditeljstvo.

- Niko ne može da voli dete kao njegov roditelj, ja to razumem. Međutim, postoje neka pravila gde šta ide i dokle nešto može. Ne da štitiš svoje dete jer time pokazuješ koliko si promašio u roditeljstvu. Da je moje dete takvo, ja bih svoj život smatrala totalno promašenim, jadnim i bednim. To ne bi popravile nikakve pare. Najveće je bogadstvo kada imaš živo i zdravo dete i lepo vaspitano - istakla je pevačica.

"ODVRATNO, KRIZA SREDNJIH GODINA" Ana Ćurčić žestoko osudila Zvezdana: OTKRILA NEPOZNATI DETALJ IZ SVOG ŽIVOTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading