Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Kako su domaći mediji preneli, danas se ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu viđena je pevačica i rijaliti zvezda Saška Karan u pratnji muža Aleksandra Gazivode.

Saška Karan

Foto: Ataimages

 

Saška se našla ispred Prvog osnovnog suda jer je tužila voditeljka Jovana Jeremić.

- Saška je otišla za Vukovar. Bili smo na suđenju jer je neko izvukao iz konteksta Saškinu izjavu i okačio na Tik tok. Pa je Jovana tužila. Saška nema ništa protiv nje, to je ono što mogu da kažem. Rešiće se sve - izjavio je Aleksandar Gazivoda, Saškin muž za Blic. 

Kako Alo! saznaje, Saška u jednom intervjuu žestoko oplela po Jeremićevoj tvrdeći da je Jovana uznemiravala Milomira Marića.

- Otišla je na Hepi ne bi li se uvukla i spopadala Marića, Marić radi od 4, 5 Jutarnji program. Nije znao kako da je otkači, donosila mu je vruć burek. I onda je tu nešto kao vodila i to je cela priča - pričala je Saška.

- Zvali su je kratkonoga, glava ko marsovac, vrati konju glavu. Sta je ovo, bože me sačuvaj - bila je brutalna Saška Karan koja će sada morati da odgovara zbog uvreda na sudu.

Jovana Jeremić

Foto: Alo.rs

 

Kako je javnosti već poznato, Jovana se ne oglašava za medije, a izvor blizak voditeljki nam je otkrio nešto više o tome:

- Saška je iznela šok tvrdnje na račun Jovane i iz tog razloga će morati da odgovara. Ona je na jednom spornom snimku koji je postavljem na društvenoj mreži Tiktok, iznela laži, koje će morati da dokaže na sudu -  priča za Alo! izvor blizak voditeljki.

- Jovana je neko ko uvek stoji iza svojih reči i dela, te tako očekuje da i druge poznate ličnosti urade isto - zavrašava izvor za Alo!.

Inače, Jovana je jednom prokomentarisala ono što je pevačica pričala o njoj.

- Da bi neko narušio moj ugled, mora on prvo da ga ima - rekla je Jovana kratko i jasno, naglašavajući da je ovakve izjave uopšte ne potresaju, jer, bitno je ko kaže, a ne šta kaže.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading