Saška Karan
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Voditeljke, novinarke i autorke emisije u novom luksuznom formatu  “SHOWBLIZ”, Miljana i Nevena Arsić , ugostile su na Hype televiziji, pevačicu, bivšu rijaliti učesnicu i glumicu Sašku Karan.

Nova verzija, luksuzne emisije, sa skandaloznim gostima i šokantnim temama, dobila je novo ekskluzivno ruho, “SHOWBLIZ” sa našim novinarkama, autorkama  i voditeljkama, bliznakinjama, Miljanom i Nevenom Arsić.

Bliznakinje su upitale Sašku za mišljenje o rijaliti učesnicima, budući da bez dlake na jeziku govori o njima, a Karanova je imala za svakog po nešto.

– “Car jeste seljački đilkoš, za Dejana jesam rekla  da je konj, jer je dopustio da mu bivša žena ono radi ispred očiju a da opet hoće da bude sa njom, a za Ša da je matori p*dofil i dalje stojim pri tome”, rekla je Saška u “ShowBLIZ” emisiji, pa dodala:

– “Što se tiče moje izjave da je Bebica Miljanin i Marijin s*ks rob, to meni tako izgleda, samo kažem kako meni to izgleda, samo se dogovaraju koja će ga pre”, rekla je Saška u emisiji “ShowBLIZ”.

Celu emisiju “ShowBLIZ”, pogledajte u na OVOM LINKU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading