"KEMIŠ ME JE GLEDAO KAO MAČKA MIŠA" Pevačica prvi put otkrila pozadinu sukoba sa Zoricom: "Nikad mi nije rekla izvini, a zbog nje..." 09:03 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
OVA LEPOTICA JE ĆERKA SAŠKE KARAN Nikada se ne pojavljuje u javnosti, njen izgled dovodi do ludila (FOTO) 21:20 Vip 0
"JEL ONA NEKA PROSTITUTKA?" Saška Karan odgovorila Zorani Mićanović, oplela po mlađoj koleginici! 17:15 Vip 0
SAŠKA KARAN JAVNO PONIZILA PEVAČICU Nakon skandalozno snimka poručila joj je: "Ko je ona, neka starleta ili prostitutka?" 11:35 Vip 0
MUŽ SAŠKE KARAN SE UNAKAZIO KISELINOM! Jedva mu spašen život, isplivali stravični detalji, a evo kako izgleda (FOTO) 17:30 Vip 0
"MILICA ĆE NASESTI NA TERZINU GLUMU" Saška Karan za Alo o dramama u Eliti, spomenula i produkciju: "Ucenjuju ih..." 13:10 Vip 0
PEVAČICA DALA SVOJ SUD Saška Karan nahvalila sina svoje koleginice, a Čolićevu žestoko potkačila: "Ne priliči Peji da bude sa njom" 11:28 Vip 0
MUŽ NAŠE PEVAČICE SE UNAKAZIO KISELINOM! Ovaj peh ga umalo koštao života, preživeo pravi pakao: Jedva je ostao živ! 21:31 Vip 0
PLAČE KO SEKA PERSA, POTREBAN MU JE PSIHIJATAR! Pevačica žestoko udarila na Ša, brutalno izvređala i Maju Marinković! 23:25 Vip 0
OTKRIVAMO ZAŠTO JE JOVANA JEREMIĆ TUŽILA SAŠKU KARAN! U sve umešan i Milomir Marić, ovo su svi detalji 16:49 Vip 0
FILIP CAR JE SELJAČKI ĐILKOŠ, DEJAN JE KONJ, A ŠA JE MATORI PEDOFIL! Saška Karan nikad žešće o rijaliti učesnicima 14:00 Vip 0
SKINULA SE MISTERIOZNA ĆERKA SAŠKE KARAN Krije se od svih, završila je ozbiljan fakultet, a evo kako izgleda! (FOTO) 18:00 Vip 0
PRIPREMA TELO ZA ZADRUGU 7 Poznata pevačica koja je spremna na sve, na moru puni baterije za rijaliti 07:13 Vip 0
Amina Jusović SKANDAL MAJSTOR SE VRAĆA U ZADRUGU Progovorila o svom ulasku, pa otkrila ko su takmičari sedme sezone! 13:13 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46