SKOVAO PAKLENI PLAN Slavnić se u strahu za svoju budućnost odlučio na drastičan korak
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić uspeo je da privuče pažnju milionskog auditorijuma javnom prevarom supruge Ane Ćurćić sa duplo mlađom zadrugarkom Anđelom Đuričić, ali će ga neverstvo, kako se čini, koštati krova nad glavnom, saznaje Alo! 

Kako naš izvor otkriva, Slavnić, koji je godinama živeo sa suprugom koja je plaćala iznajmljeni stan, neće imati gde da ode po završetku rijalitija, zbog čega će se svim silama truditi da obezbedi ulazak u sedmu sezonu Zadruge. 

SKOVAO PAKLENI PLAN Slavnić se u strahu za svoju budućnost odlučio na drastičan korak

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dok je nedeljama s ljubavnicom planirao zajednički život na Crnogorskom primorju, nije se nadao da će Ana ući u rijaliti i pomrsiti njihove maštarije. Ubrzo je shvatio da je njegov brak gotov, ma koliko se trudio da ga spase, da mu Ana nikada neće oprostiti i da je prevarom ostao bez krova nad glavom i lagodnog života koji mu je supruga obezbeđivala svojim poslom. Malo je reći da se zaledio od straha za sopstvenu budućnost - priča izvor, i dodaje da je od tog trenutka počeo da kuje plan kako da se prikaže na što gori način da bi sebi obezbedio ulazak u sledeću sezonu.

- Honorar koji Slavnić ima nije mali, ali je on uspeo da izgubi veći deo para zbog uništavanja inventara, fizičkog napada na zadrugare, nedozvoljenog spavanja i nepoštovanja osnovnih pravila „bele kuće“. Shvatio je da mu neće ostati dovoljno novca za više od nekoliko meseci života u nekom iznajmljenom stanu, pa je rešen da uradi sve kako bi privukao pažnju produkcije dovoljno da ga ubace u sedmu sezonu. Upravo to je razlog zbog kog se manijakalno ponaša, pravi razdor između ljubavnice i supruge, priča nepovezano i svesno pravi afere. Gledaoci ga komentarišu kao ludog, a to je zapravo taktika kojom pokušava da spase sebe od toga da završi na ulici - navodi izvor, uz tvrdnje da se Slavnić nada parama iz sedme sezone kako bi sebi obezbedio nekretninu. 

- Zvezdan je oduvek živeo kao podstanar. Njegov otac je tek nedavno dobio stan od države, a majka mu je u domu. Budući da od šeste sezone neće imati novca ni za garsonjeru, smislio je da nekretninu obezbedi u sledećoj. Kako ne zna za stid i sramotu, pitanje je dana kada će u svoj ljubavni trougao ubaciti još neku aktuelnu zadrugarku, samo da opstane do kraja i da produkciji pokaže da je odličan rijaliti igrač. Taj će tek pokazati ko je i na šta je sve spreman kako bi živeo dobro a da se ne pomuči - završio je izvor za Alo!

Ana: Bivšem sam nabacivala ribe

Da bi objasnila zadrugarima koliko je sa Slavnićem bila bliska, Ćurčićeva je objasnila da mu je tokom višegodišnjeg prijateljstva nabacivala druge žene.

- Zvekiju sam nabacivala ribe dok smo se družili. To su bile neke moje drugarice - rekla je Ana, koju je Zvezdan prekinuo pokušavajući da se našali.

- Da, istina je, nabacivala mi je drugarice od kojih je svaka bila luda. 

Anina drugarica Šmizla otkrila jda je Zvezdan bio neveran Ćurčićevoj "ONA SE NJEMU IZVINJAVALA ZA NJEGOVE PREVARE"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading